АНГЛИЙСКИ РАБОТНИК обясни на света какво е ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ и защо ВЕЛИКОБРИТАНИЯ му каза FUCK YOU: Да вземем група хора в някой бар, и им кажете, вие печелите по 1000 паунда на седмица, но ще ви вземем 500, защото… Тази вечер от 22,30 ч може да чуете и видите всичко във филма Границата Брекзит в ефира на….

Английски работник обясни на света какво е Европейския съюз и защо Великобритания му каза Fuck you:
Да вземем група хора в някой бар, и им кажете, вие печелите по 1000 паунда на седмица, но ще ви вземем 500, защото…
Тази вечер от 22,30 ч може да чуете и видите всичко във филма Границата Брекзит в ефира наБНТ 1.
Бъри, градче от 80 000 души на 15 км от Манчестър. Бери е известен с текстилната си промишленост, която обаче фалира в Европейския съюз и никой не се сеща днес за текстила. Както навсякъде на Острова и тук футболът е религия. Местният клуб е играл във всичките 4 групи на английския футбол.
Поискахме Англия да напусне Европейския съюз, не Бъри, ако беше само Бъри … Аз гласувах за напускане, защото причините са икономически. Да вземем група хора в някой бар, и им кажете, вие печелите по 1000 паунда на седмица, но ще ми давате по 500, защотосте в Европейския съюз. Тези 500 паунда ще ви ги върна по 100 на седмица, но ще ви кажа за какво да ги харчите. Ако вляза в един бар с това предложение всички ще ми се присмеят. Това ни се случва в Европейския съюз. Стотици хиляди работници, които се пенсионират на абсурдно ранна възраст, получават огромни пенсии и това няма край. Във Великобритания увеличават постоянно пенсионната възраст и в крайна сметка всички ние работим за да наливаме още и още пари в Европейският съюз за да могат да се плащат всички тези пенсии. Това не работи. Това са допълнителни разходи, които никой не иска, обясни на света Дейв Гифърт от Бъри, защо Великобритания напусна Европейския съюз.
Този герой, който току що видяхме беше много важен за нас за да може да се чуят гласа и аргументите на англичаните за Брекзит. Аргументите. Дъщерята на Дейв е гласувала за оставане. И това е разликата в мисленето между поколенията, обясни Цветелина Йорданова в ефира на БНТ. Видео
https://bnt1.bnt.bg/bg/a/granitsata-brekzit-v-proekta-na-bnt-blgarskoto-ptuvane-v-evropa

Подобни новини

Оставете коментар