ТЪП САШО СИМОВ! Вместо да каже в ЕФИРА на Нова и СЛУГАТА на ПАРИТЕ – Милен Цветков, че членовете на КОМУНИСТИТЕ – БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ, ЦЕЦКА ЦАЧЕВА и половината депутати на ГЕРБ са изцапани в КРЪВ, както твърдят в декларация … Накрая се усети и каза: В момента в ГЕРБ има повече ДЕПУТАТИ членове на БКП, в сравнение с…. Цялата караница за КОМУНИЗМА в УЧЕБНИЦИТЕ във ВИДЕО

Тъп Сашо Симов. Уж журналист, уж депутат, уж умен, а се остави на някъкъвдепутат Манов, слуга на Бандита да го надвика и изкара социализма престъпен, нищо, че самият той е правен от социалистическа сперма, че самият той е живял в социалистически апартамент, че е ял социалистически домати, сирене, салами, …, че социализмът не го е превърнал в клошар, каквито днес има хиляди, че ….
Тъп Сашо Симов.
Вместо да каже в ефира на Нова телевизия и слугата на парите – Милен Цветков, че членовете на Комунистическата партия – Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Росен Плевнелиев, Цецка Цачева и половината депутати на ГЕРБ са изцапани в кръв, както твърди в декларация самата партия ГЕРБ, той Симов започна да обяснява, че имало грешки в този период, че трябвало да се напише в историята за фашизма, който породил комунизма. Започна да обяснява, че дядо му от селянин благодарение на комунизма успял да се изучи, а това ядоса Милен Цветков, който призна, чебаща му бил жертва на комунизма.
Накрая се усети Симов и каза –
В момента в ГЕРБ има повече депутати членове на БКП, в сравнение с БСП.
Цялата караница за Комунизма в учебниците във видео в сайта на Нова телевизия, предаването Часът на Милен Цветков, което ще бъде качено след обед на 1 февруари. Да, но видеото не беше качено може би, защото комунистите в днешната власт бяха уличени, че след като са имали БКП книжки, а днес са първи демократи капиталисти, значи са изцапани в кръв, както пише в декларацията на ГЕРБ.

Подобни новини

Оставете коментар