НАХАКАХА му го! ЕВРОПА му каза, че е КОРУМПИРАН от УШИТЕ до ПЕТИТЕ и ШЕНГЕН няма да види ТОЙ се РАЗГНЕВИ, че го разкриха публично и ЗАПЛАШИ в стил МУТРА, че….

Нахакаха му го! Европа му каза, че е корумпиран от ушите до петите и Шенген няма да види. Той се разгневи, че го разкриха публично и заплаши в стил мутра, ченарочно не ни пускали в Шенген.
„Не е справедливо да си измислят мотиви, за да не бъде България приета в Шенген“, заяви Бойко Борисов в Брюксел по време на конференция, посветена на Балканите.
„Има една голяма несправедливост. Най-добре пазената граница – България, има сухопътна и морска граница с Турция, Черно море, така както Гърция има сухопътна граница с Турция, има и Егейско море. В едната държава толкова милиарди се изляха и на практика ефектът е провал, а в България – нулев натиск от мигранти. Това, което се опитва нелегално да преминава, бива задържано и връщано и така ще продължава, но в същото време България не е в Шенген. А нашите приятели и стратегически партньори – Гърция, са в Шенген. Не е справедливо. Не е справедливо да си измислятенякакви мотиви, които ги няма. Все по-трудно става да си ги измисляте, защото и ЕК и ЕП – всички, които проверяваха границата, се оказа, че България най-добре я пази, но продължаваме да си измисляме“, заяви Борисов.
Проблемът обаче е друг, Бандита е корумпиран от ушите до петите в смисъл, че всички, които той е създал в пирамидата партия са корумпирани, защото зависят от вожда, а той от ушите до петите в корупция.

Подобни новини

Оставете коментар