ИВО ХРИСТОВ изцикли СУРАТА на Цветанка Ризова: Преди да ни направят БЕДНИ ни направиха ПРОСТИ, а сега ще ни направят и … ПРЕЗИДЕНТЪТ каза на глас, че ЦАРЯТ е ГОЛ, и сега кого ще накажем – този, който… БОРБАТА с КОМУНИЗМА е като поговорката – Такава борба за мир ще падне, че камък върху камък няма да остане

Иво Христов изцикли сурата на Цветанка Ризова преди минути в ефира на БТВ, предаването Лице в лице:
Преди да ни направят бедни ни направиха прости, а сега ще ни направят иизвратени. Не се хващайте за думите, че 80 процента са дебили. Хванете се за фактите, а те са че цели слоеве в българското общество не са чели никога през живота си, други слоеве в момента не изобщо не четат и могат да разбират метафори. В България вече няма кадри за средна техническа работа. За едно засичане на пътя са готови да те убият.
Президентът каза на глас, че Царят е гол, и сега кого ще накажем – този, който го казва или този, който направи Народа беден, гладен и озверял. Българският парламентаризъм е гумен печат, нотариат на Министерски съвет, това е истината.
Единственото което ме успокоява е, че суровостта на законите се компенсира с тяхното неизпълнение.
Борбата с комунизма е като поговорката – Такава борба за Мир ще падне, че камък върху камък няма да остане.
То да бяха комунисти като комунисти. То да бяха антикомунисти като антикомунисти. И преди и сега целта е тези хора даса на върха на хранителната верига. Така беше преди, така е и сега.
Знаете, че не съм член на БСП, но ще кажа, че шансът на БСП да получи втори шанс е, ако тръгне с Народа си, да е на страната на Народа си. Ако тръгне с конюнктурата, отива на бунището.

И новина от последната минута:
На пистата в Боровец при инцидент с моторна шейна загина 4-годишният син на министъра на


Подобни новини

Оставете коментар