СТАНА ЯСНО защо БАНДИТА заведе на КАИШКА ЦАЦАТА пред медиите и се обясняват КАК се ОБРЪЩАТ КОФИ за БОКЛУК и броят празни КУТИИ ЦИГАРИ без БАНДЕРОЛ. Защото …. БАНДИТА даже ЗАПЛАШИ шефовете си в Европейския съюз, че ЕДИН по ЕДИН ще ги …..

Стана ясно защо Бандита заведе на каишка Цацата пред медиите за да се обясняват как се обръщат кофи за боклук и броят празни кутии цигари без бандерол. Защотоот ЕС всеки ден постъпвали писмени сигнали искания България, която в момента е председател на съюза да предостави доказателства за борба с корупцията. Именно затова е ареста и на кмета на Септември, който днес бе отстранен от длъжност за да не укрие или заличи доказателства за престъпната си дейност. Другият сготвен за пред Европа е ген. Кирчо Киров – бивш шеф на разузнаването, който днес получи трета присъда – 2 години затвор условно с 3 г изпитателен срок, защото казал в ефира на накаква телевизия нещо си. Киров до момента има произнесени 2 ефективни присъди за 10 и 15 г затвор, но делата не са завършени.
Бандита даже днес си позволи да заплаши шефовете си в Европейския съюз, чеще повдигна темата на предстоящия Европейски съвет. Как може контрабандата на цигари в България да е 6% и в същото време „който откъдето се появи, да ни пита борим ли се с корупцията“, възмути се Бандита. И добави: „Един по един ще ги питам колегите. 23.7% е контрабандата във Франция и Гърция, в Полша, Естония, Литва, Латвия – огромни проценти. Когато говорим, че няма 10 милиарда евро в новия бюджет на ЕС, ако сметнем тези проценти колко пари са, ще отидат сигурно над 100-200 милиарда евро несъбрани приходи в нашия общ европейски бюджет“, заяви Бандита. Според него това са „черни пари“, които директно отиват някъде, а не влизат в бюджета.

Подобни новини

Оставете коментар