И все пак ЗАПОЧНА ДЕЛО срещу МОСКОВСКИ за УБИЙСТВО по … Но, по НАРЕЖДАНЕ на ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР делото е прехвърлено на … ЗАЩО Московски още не е подал ОСТАВКА? КАК този човек ще съчетае МЪКАТА с …

И все пак започна дело срещу Московски за убийство понепредпазливост.
Но, по нареждане на главния прокурор делото е прехвърлено на Националната следствена служба, съобщи БТВ.
Коментар – Очаква се там то да бъде влачено, влачено и затлачено, докато изтече по давност. Иначе по закон за убийство по непредпазлимост Московски може да получи до 6 г затвор ефективна присъда.
Актуалният въпрос към днешна дата е – Защо Московски още не е подал Оставка? Как този човек ще съчетае мъката си по загубеното дете и работата си като министър на транспорта с постоянната мисъл в главата му, че е убиец, че срещу него се води дело за убийство, а той е шеф на влакове убийци, тирове убийци и всякакви други убийци по пътищата на България.
В съобщението на прокуратурата до медиите пише –
В хода на разследването са извършени пет огледа на местопроизшествие, разпитани са седем свидетели, изготвена е съдебно-медицинска експертиза на труп, изискана е справка от „КАТ-ПП“ при ОД МВР София. По делото следва да бъдат разпитаниголям брой свидетели и да бъдат назначени множество съдебни експертизи и други действия по разследването, част от които изискват и специфични знания за разрешителния режим и правилата за ползване на моторни шейни. По предложение на административния ръководител на Окръжна прокуратура – София и наблюдаващия прокурор, с постановление на главния прокурор от днес – 07.02.2018 г., разследването по делото е възложено на Национална следствена служба“.

Подобни новини

Оставете коментар