Президентшата ДЕСИСЛАВА РАДЕВА попадна във ФАЛШИВА НОВИНА разпространена от уж сериозни … Оказа се, че колата която не спряла на ПОЛИЦЕЙСКАТА ПАЛКА и последвалата ГОНКА е ….

Президентшата Десислава Радева попадна във фалшива новина разпространена от уж сериознимедии. Всъщност така наречените сериозни медии всеки ден разпространяват фалшиви новини като пускат лъжите на политици и всякакви слуги на едни или други. Масово се лъже в ефир заради лична изгода. Случката с Десислава Радева е следната.

Черен мерцедес движещ се с висока скорост отказва да спре на полицейска палка в района на НДК в центъра на София. Служителите на реда тръгнали веднага да преследват нарушителя. Сигнализирали със светлини и сирени, но мерцедесът продължил да се движи с бясна скорост. В преследването по бул. „България” до кв. „Бояна” се включила и втора патрулна кола, която препречила пътя на нарушителя в района на „Бояна”. Полицаите останали изумени когато разпознали, че в мерцедесът се вози Десислава Радева, съпруга на българския президент. Фалшивата новина гласеше, че мерцедесът е бил шофиран лично от Радева.
Оказа се, чеколата е собственост на НСО, а Радева е била на задната седалка.
Проблемът на практика е между службите. Автомобилът в който е Радева е със специален статут, полицаите не виждат това и тръгват да го гонят, защото не спира на Стоп палка вдигната за висока скорост.
От президентската институция заявиха, че тиражираната информация не отговаря на истината. А тя е, че Радева не е шофирала, а е била на задната седалка със служител на НСО.

Подобни новини

Оставете коментар