СЛУГИТЕ се върнаха БЕЗ СРЕЩА и съответно СНИМКА с ТРЪМП, нямал време за тях, достатъчно било само да СЛУШКАТ и ИЗПЪЛНЯВАТ… ПРИЧИНАТА е и друга, ….

Слугите се върнаха без среща и съответно снимка с Тръмп. Нямал време за тях, достатъчно било само да слушкат и изпълняват. Слугите от 66-тата молитвена закуска с които Тръмп не успя да се срещне и снима трябвало да бъдат доволни, чеизобщо са били поканени и пристигнали в Америка на екскурзия за сметка на американските и българските данъкоплатци. Да припомним, че Молитвената закуска е традиционно събитие, на което всяка година действащият американски президент събира всички слуги на САЩ от целия свят. Според медиите в Америка Тръмп не се срещнал и снимал с политици, които са създадени от администрацията на предшественика му Обама. Американският президент бил много мнителен към всички слуги, защото от всякъде му забивали ножове в гърба. Искал да се увери във верността им и догодина щял да се снима с тях. Той горкият Тръмп не знае, че за слугите български не е важно как се казва президента, важно е да лижат, да лижат, да лижат докато дишат.
Последният скандал с Тръмп е по повод сделка с руски милиардер преди да стане президент. Изненадващо Тръмп продал имение на руснака с20 млн долара над пазарната цена. Медиите питат какво ще получи руския милиардер Риболовлев срещу това. Но за това утре.

Подобни новини

Оставете коментар