Е, толкова НАСРАН и СМАЧКАН никога не съм го виждал! ПОЧЕРВЕНЯЛ, ЗАЦИКЛИЛ и много .. Отговорът му към ПРЕЗИДЕНТА Ще прави ли партия и да не вярва много на … Всичко, което каза във ВИДЕО …. ПИКАХА му на ФАСОНА и от РУСИЯ по повод думите му, че 2 неща човек не може да избира в този живот – президента на Русия и …. ГОВОРИТЕЛЯТ на ПУТИН: Даваме му РУСКО ГРАЖДАНСТВО, да дойде и ..

Е, толкова насран и смачкан никога не съм го виждал! Почервенял, зациклил и многозамислен. Събра журналистите за да им каже, че атаката на Румен Радев е нападение срещу българското правителство. И го попита ще прави ли партия и го посъветва да не вярва на рейтинги. Много различен от шоуто пред Хекимян заповяда на президента, ако има доказателства за общ бизнес с Пеевски да ги предаде на прокуратурата, ДАНС и останалите служби, които да разследват.
Едно е емигрант в Лондон да ти каже, че с Пеевски си едно и също нещо, съвсем друго е да те застреля между очите с това твърдение самият президент. Затова днес беше толкова насран и смачкан.
Ето отговорът му към президента във видео

Ами Русия, и от там днес му пикаха на фасона по повод думите му, че 2 неща човек не може да избира в този живот – президента на Русия иродителите си.
Говорителят на Путин обяви официално, че са готови да му дадат руско гражданство, да отиде и гласува на изборите за президент на Русия през март.

Подобни новини

Оставете коментар