ЦИРКАДЖИЯ! МАЙМУНА! НОМЕРАТА му тук вече не минават, затова направи ШОУ в МЮНХЕН: ЗАСЕДНАХМЕ в един СТЪКЛЕН АСАНСЬОР и всички ни сочеха за МАЙМУНИ, разпалено разказа пред…. И всички ХА-ХА-ХА Вижте ШУТА във ВИДЕО, ако ви идва отвътре де

Циркаджия! Маймуна!
Номерата му тук вече не минават, затова направи шоу в Мюнхен:
Заседнахме в един стъклен асансьор и всички ни гледаха като маймуни, разпалено разказа предГюнтер Йотингер и околните Бай Ганьо и всички Ха-Ха-Ха …
Това се случи по време на конференцията по сигурността на тема „Нови идеи за Европа“ в Мюнхен. Тоест обсъждат инвестициите в обща европейска отбрана и сигурността на НАТО. В срещата участват над 20 държавни глави и повече от 40 министри на външните работи. На конференцията се обсъждат какви ще са отношенията на Европейския съюз с Русия и САЩ в областта на сигурността, дали ще бъде създаден европейски аналог на ФБР, как ще се охраняват европейските граници и дали всички страни членки на Алианса ще плащат редовно членския си внос. Конференцията се охранява от 4000 полицаи, отцепен е радиус от над 2 км.
Бай Ганьо постави основния за България въпрос – приемането на страната ни в еврозоната и Шенген, като обяви, че Гърция е недисциплинирана, но е в Шенген и еврозоната, а България от години била пример за Европа пък не искат да ни приемат нито в Шенген, нито в Еврото.
За да впечатли околните Бай Ганьо изигра следната сценка, коятоможе да видите и във видеото по-долу. Разказа как преди години като бил кмет на София заседнали със сегашния еврокомисар по цифровата икономика Гюнтер Йотингер в стъклен асансьор и всички ги сочели и присмяли за маймуни.
Вижте ШУТА МАЙМУНА във ВИДЕО, ако ви идва отвътре де:

Подобни новини

Оставете коментар