НЕВМЕНЯЕМ! МИТОМАНИЯ! ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ внесе в ПАРЛАМЕНТА искане за освидетелстване на БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ от компетентна и независима КОМИСИЯ от ПСИХОЛОЗИ и ПСИХИАТРИ.. Консултирахме се с опитен психиатър и имаме основание да считаме, че Бойко Борисов страда от СЕРИОЗНО ПСИХИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО водещо до… ДИАГНОЗАТА беше разпространена до всички сайтове, ето я: ….

Невменяем! Митомания!
Гражданско движение внесе в парламента искане за освидетелстване на Бойко Методиев Борисов от компетентна и независима комисия от психолози и психиатри.
Диагнозата беше разпространена до всички сайтове, ето я:Никола Димов, bg-voice.info, Георги Георгиев, ГД БОЕЦ
Това разпространиха в българските сайтове от гражданското движение „БОЕЦ“.
Публикуваме без редакция:

Това вече е диагноза!
БОЕЦ ще изискваме от Народното събрание да гласува процедура за официално освидетелстване на лицето Бойко Методиев Борисов.

През последните месеци и години обществото ни бе свидетел на редица случаи на неадекватно поведение и изричане на откровенни лъжи от премиера. Няма нормално обяснение за това. Ще припомним само няколко случая.На 18.04.2016 г. в ефира на БТВ, Борисов заяви: „Пеевски си отиде, Пеевски напуска страната. Много скоро вече няма да е дъвка. Аз не знам тогава какво ще измислят, какво ще говорят“. Той не каза от къде знае тази информация. Кога Пеевски ще напусне страната. Къде ще отиде, защо си отива и т. н. Две години по-късно за всеки е ясно, че това е абсолютна лъжа. Борисов не само излъга, а неговите депутати дори гласуват законите на „отишлият” си Пеевски.
На 03.10.2016 г. Бойко Борисов заяви пред множество медии, чеще подаде оставка , ако ГЕРБ загубят на първи тур на президентските избори. Ето какво каза той: „Вотът е първият тур на президентските избори и ако ГЕРБ загуби – вечерта ще получите моята оставка, защото на първи тур се мерят партиите“. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти при откриването на Спортна зала „София“ в Борисовата градина. „После вече ще започнат търсене на подкрепа от втори, трети, четвърти. Много пъти на втория тур не излизат хората да гласуват”, След катастрофалната загуба на първи тур, Борисов се отметна от думите си и стана ясно, че това е откровенна, безсмислена и необяснима лъжа.

През юни 2017 г. в личният си профил във ФБ, Борисов заяви, че: „Над 2,3 милиарда в повече сме събрали от контрабандата…” Повече от половин година по-късно става ясно, че няма нито един обвинен, или осъден контрабандист и че здравната каса е пред фалит заради задължение от стотици милиони към други здравни каси от държави в ЕС. Неразбираема е лъжата, как така си събрал милиарди от контрабанда, в ареста няма нито един контрабандист, а живота и здравето на гражданите са застрашени заради неразплатени задължения на касата! Защо не си платил с „милиардите от контрабандата” задълженията на касата? Възможно е Борисов да е говорил за една друга контрабанда в която участва заедно със„заминалият” Пеевски, носеща милиарди и за която Цацаров нищо не знае въпреки един доклад на турските служби.
На 12.11.2017 г при откриване на спортна зала в София, Борисов казва пред журналисти: ”В народното събрание стоят хора, занимаващи се с наркотраафик и купуване на гласове и то от затворници’ БОЕЦ внесохме сигнал в прокуратурата по повод думите на премиера. В своят отговор СГП ни уведомяват, че премиера е бил призован и в своите обяснения е заявил, че се „ОБЪРКАЛ”. Поредната необяснима лъжа на Борисов. Ненужна, глупава и смехотворна лъжа, за която няма нормално обяснение. И до днес не сме чули Борисов да се извинил за тази своя лъжа.
На 14.02.2018 г. в свое участие в БТВ , Борисов каза по адрес на Иво Христов: „Сивият кардинал на президента беше шеф в телевизията на Пеевски”. Много бързо се разбра, че Борисов отново лъже и както сам признава , отново се е „объркал”. Тази поредна публична лъжа също няма никакво логично обяснение. Не разбираме нуждата на Борисов да лъже и да говори за Пеевски.

БОЕЦ се консултирахме с опитен психиатър и имаме основание да считаме, челицето Бойко Методиев Борисов страда от сериозно психическо разстройство водещо до маниакални прояви. Манията за лъгане на околните се нарича митомания. Терминът е създаден от психиатъра Фердинанд Дюпре от мит – легенда, неистина, и мания – лудост. Състоянието е известно още като „Синдром на барон Мюнхаузен”.

Водени от стремежа си към Истината и с грижа за държавата БОЕЦ внасяме официално писмо в деловодството на Парламента с Искане за освидетелстване на Бойко Методиев Борисов от компетентна и независима комисия от психолози и психиатри.
Считаме, че в страната все още има честни хора, които да поемат управлението и.

Подобни новини

Оставете коментар