БРОИМ… От днес ЗАПОЧВАМЕ да БРОИМ ЛЪЖИТЕ на БОЙКО БОРИСОВ, всеки ден… ЦЕЛТА е ОНЛАЙН да докажем, че този ИНДИВИД е БОЛЕН от МИТОМАНИЯ. Това е ПОСТОЯННО ЛЪГАНЕ на околните, говорене на легенди, неистини, и мания – ЛУДОСТ. ЛЪЖИТЕ постоянно ще бъдат ОБНОВЯВАНИ по ДАТИ, затова изпращайте … Вчерашната ЛЪЖА беше за ….

Броим!
От днес започваме да броим лъжите на Бойко Борисов, всеки ден…
Целта е онлайн да докажем, че този индивид е болен от Митомания. Това е постоянно лъгане на околните, говорене на легенди, неистини, и мания – лудост. Манията за лъгане на околните се нарича митомания. Терминът е създаден от психиатъра Фердинанд Дюпре от мит – легенда, неистина, и мания – лудост. Състоянието е известно още като „Синдром на барон Мюнхаузен”.
Лъжите постоянно ще бъдат обновявани по дати, затова изпращайтелъжите на на мейла или на лично съобщение във Фейсбук.
В психологията индивидът е носител на лични качества, които изграждат неговата индивидуалност. В социологията противоположно понятие на „индивид“ е общество.
Лъжата от вчера е, че когато станал кмет на София през 2005 г автобусите икаруси били по-големи от него. През 2005 въпросният индивид е бил на 46 години и според него автобусите, които са се движили в София през 2005 г са били произведени преди 1959 г.
Справка за унгарската фирма Икарус в Гугъл доказва лъжата, защото вносът на икаруси в България започва след 1965 г.
През 1962 г. „Ikarus“ е избран за основен производител на автобуси в рамките на Съвета за икономическа взаимопомощ – СИВ. С оглед на разширяващото се производство, през същата година влиза в експлоатация нов завод в град Секешфехервар. През 1963 г. е представен съчлененият модел градски автобус „Ikarus 180“, който е призван да задоволи нуждите на бързо разрастващите се градове в страните от социалистическия лагер. От средата на 60-те години до 1973 г. този модел и неговият единичен вариант „Ikarus 556“ се изнасят в големи количества в СССР, ГДР, България (само моделът 180), Румъния.
Всъщност Лъжите на индивида Бойко Борисов за икарусите са две в една. Първата е, чеизобщо има по-дърти от него икаруси по улиците на София през 2005 г и втората става ясна от справката за марката, че първите внесени икаруси в България са били като този на снимката, а през 2005 такива по улиците на София нямаше.

Чакаме днешната лъжа на индивида, а понякога лъжите са няколко на ден, но без нито една няма такъв ден.

ЛЪЖИТЕ на индивида Бойко Борисов, по дати с броене от 21.02.2018 г

1. Като станах кмет на София, б.а. 2005 г – икарусите в София бяха по-дърти от мен. Коментар – лъжите са две в една. Първите внесени икаруси в България са през 1965 г и тогава внесените са спрени от движение много преди 2005 г.

Подобни новини

Оставете коментар