НЕ е за ВЯРВАНЕ, но е ИСТИНА!!! ТРЪМП предлага УЧИТЕЛИТЕ в АМЕРИКА да носят ОРЪЖИЕ!!! ВИДЕО! ДЕЦА държани в ПЛЕН с години от РОДИТЕЛИТЕ си, тази АМЕРИКАНСКА ЦЕННОСТ вече е в БЪЛГАРИЯ!!! Скоро и тук МАСОВИ РАЗСТРЕЛИ в УЧИЛИЩАТА и учители с АВТОМАТИ

Не е за вярване, но е истина. Тръмп предлага учителите в Америка да носят оръжие. Ако не вярвате, вижте видеото.
В очите на един маниак зоните без оръжия са покана: „Хайде да влизаме и да атакуваме“… Ако тези страхливци знаеха, че в училището има въоръжени хора, нямаше да се опитат да се доберат до него”, каза лудият американски президент, който вместо да забрани носенето на оръжие в Америка, въоръжава учителите.
„Ако има учители, които знаят как да използват огнестрелно оръжие, те могат много бързо (…) да сложат край на нападението. Ще обсъдим тази идея много сериозно”, каза още Тръмп пред цяла Америка.
Деца държани в плен с години от родителите си, тази американска ценност вече е в България. Скоро и тук ще има масови разстрели в училищата и учители с автомати.
Капитализмът е жесток, не го ли разбрахте. Диктатура на парите, за която човешкият животне означава нищо. Абсолютно нищо.

Подобни новини

Оставете коментар