МИТОМАНЪТ! Питат го – Защо ДЪРЖАВАТА не си върне собствеността от ЧЕЗ, няма ли 320 млн, той говори за ХАН АСПАРУХ и …..! За 3 дни броят на ЛЪЖИТЕ му набъбнаха на …, ние ги БРОИМ.. На 26.02 МИТОМАНЪТ заедно с опечаления МОСКОВСКИ и БЕЯТ на Ямбол – ДЕЛЯН заминават за ….

Митоманът!
Питат го днес в Сандански – Защо държавата не си върне собствеността от ЧЕЗ, няма ли 320 милиона, той говори за Хан Аспарух иДядо Коледа. Защо държавата продала електроразпределителните дружества, но не спомена, че това го направи Царя, докато той му беше главен секретар. После БСП не ги откупили, защо само ЧЕЗ, ами Енерго про и EVN, дрън, дрън, но не отговори защо днес държавата в негово лице не иска да е собственикът на мястото на Гинка.

В същото време ръководството на Българската банка за развитие потвърждава официално, че банката не е одобрявала кредитиране и не е издавала банкова гаранция в сделката по продажбата на активите на електроразпределителното дружество ЧЕЗ и покупката им от страна на българската компания „Инерком“.
Разпространяването на непотвърдена информация, свързана с кредитните институции, е в противоречие с българското и европейското законодателство и може да бъде наказуемо, обявиха от ББР.
Разпространяването на непотвърдена информация, свързана с кредитните институции, е в противоречие с българското и европейското законодателство и може да бъде наказуемо, припомниха от ББР.
Пари на заем от Европейската банща за развитие са револвиращ инвестиционен кредит. Там има изрична точка, че ако ЧЕЗ продаде на нестратегически инвеститор бизнеса си в България, този кредит става изискуем и подлежи на незабавно връщане. Ако правителството застане зад сделката или се предоговорят гаранциите, може Европейската банка да не си търси парите веднага от кого – от България, тоест от Народа.

Само за 3 дни броят на лъжите на Митоманът набъбнаха на 5. Всеки ден по лъжа и половина. Броим ги. Оня ден излъга, че научил за сделката на Гинка от чешкият премиер в Брюксел. Вчера излъга, че Теменужка сама си подала оставката, защото от 20 г познавала Гинка. Истината е, че всичко е сценарий. Той е наредил на Теменужка да подаде оставка, защотое бушон и парата от общественото недоволство трябва да бъде изпусната.

ЛЪЖИТЕ на индивида Бойко Борисов, по дати с броене от 21.02.2018 г

1. – 22.02.2018 – Като станах кмет на София, б.а. 2005 г – икарусите в София бяха по-дърти от мен. Коментар – лъжите са две в една. Първите внесени икаруси в България са през 1965 г и тогава внесените са спрени от движение много преди 2005 г.
2. – 23.02.2018 – За сделката на Гинка научих от чешкия премиер.
3. – 23.02.2018 – Теменужка Петкова ми се обади и каза, че подава оставка, защото познава купувача от 20 г.
4. – 24. 02. 2018 – Държавата не може да се меси в сделката между 2 частни фирми. Лъжа, след като става въпрос за една трета от България, това е национална сигурност, тоест трябва да се намеси.
5. – 25.02.2018 – Държавата няма пари за ЧЕЗ. Значи Гинка от Пазарджик може да вземе заем от 320 млн евро, а държавата не може. Защото за Гинка стои Кой.

На 26 февруари Митоманът заедно с опечаления Московски и беят на Ямбол Делян заминават заИнвестиционен форум за Западните Балкани, който се организира от Европейската банка за възстановяване и развитие /ЕБВР/ в Лондон. В конференцията ще участват лидери от всички страни от региона – премиерът на Сърбия Ана Бърнабич, на Черна гора Душко Маркович, на Албания Еди Рама, на Република Македония Зоран Заев, на Косово Рамуш Харадинай, на Босна и Херцеговина Денис Звиздич.
Основна цел на Инвестиционния форум е да събере лидерите от региона с потенциални инвеститори от цял свят и да бъдат обсъдени възможностите за привличане на повече подкрепа от частния, финансовия и публичния сектор за реализацията на стратегически инфраструктурни проекти в Западните Балкани.

Подобни новини

Оставете коментар