ЛЪЖЕЦЪТ МИТОМАН днес: ЛЪЖА №6: Ще строим АЕЦ БЕЛЕНЕ като БАЛКАНСКИ проект с ЕВРОПЕЙСКО финансиране ЛЪЖА №7: Не ни пускат в ШЕНГЕН, защото …. ЛЪЖА №8: За войната в Югославия сме изхарчили …. АЛБАНСКИЯТ ПРЕМИЕР нарече МИТОМАНЪТ ЛЪЦЕЦ – Госпожа …

Лъжецът Митоман днес:
Лъжа №6: Ще строим АЕЦ Белене като Балкански проект с европейско финансиране. Лъжа №7: Не ни пускат в Шенген, защототака падат границите, ние ставаме външна граница и който влезе няма прегради за него. Затова сега измислят нови изисквания, след като ние сме изпълнили всички условия.
Истината – Корупцията произвеждана от властта е навсякъде в държавата и докато тази власт е на власт Шенген няма да видим.
Лъжа №6 за АЕЦ Белене е лъжа на четвърта, пета, шеста степен. Обясни пред всички министър председатели, че като се събудил сутринта се сетил, че АЕЦ Белене може да се изгради като Балкански проект, тоест всички Бълкански държави да имат проценти собственост в нея, а парите да бъдат европейски, от ЕС. Смях голям. В момента върху АЕЦ Белене има мораториум. С други думи за да бъде размразен проекта това трябва да стане първо в падане на забраната в Народното българско събрание. След това останалите държави да видят интерес в атомната централа и накрая да има пари. Коментарите са, че ЕС няма да даде пари, тоест пак стигаме до стратегически инвеститор.
Лъжа №8: За войната в Югославия сме изхарчили50 млр, а сега ни трябват 30 млр евро за да изградим всички пътни коридори. Албанският премиер нарече Митоманът Лъжец – Госпожа Меркел за Балканите.

ЛЪЖИТЕ на индивида Бойко Борисов, по дати с броене от 21.02.2018 г

1. – 22.02.2018 – Като станах кмет на София, б.а. 2005 г – икарусите в София бяха по-дърти от мен. Коментар – лъжите са две в една. Първите внесени икаруси в България са през 1965 г и тогава внесените са спрени от движение много преди 2005 г.
2. – 23.02.2018 – За сделката на Гинка научих от чешкия премиер.
3. – 23.02.2018 – Теменужка Петкова ми се обади и каза, че подава оставка, защото познава купувача от 20 г.
4. – 24. 02. 2018 – Държавата не може да се меси в сделката между 2 частни фирми. Лъжа, след като става въпрос за една трета от България, това е национална сигурност, тоест трябва да се намеси.
5. – 25.02.2018 – Държавата няма пари за ЧЕЗ. Значи Гинка от Пазарджик може да вземе заем от 320 млн евро, а държавата не може. Защото за Гинка стои Кой.
6. – 26.02.2018 – Ще строим АЕЦ Белене заедно с всички Балкански държави като общ проект с европейски пари.
7. Не ни приемат в Шенген, защото така до Холандия и Германия падат всички граници.
8. За войната в Югославия сме изхарчили 50 млр…..
9. ….

Подобни новини

Оставете коментар