Ей, ГОЛЯМ БАНДИТ! Вкара в ЛЪЖИТЕ си и ЧЕШКИЯ ПРЕМИЕР, който обяви, че не е изпращал…. ОТКАЗВАМЕ се да му БРОИМ ЛЪЖИТЕ, невъзможно е! ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ пак в 10-ката: Не той е ЖЕРТВАТА, българският НАРОД е жертва! Утре в парламента изслушват ГИНКА, а Радев поиска …

Ей, голям бандит! Вкара в лъжите си и чешкия премиер, който обяви, че не е изпращалписмо до българското правителство, каквото Митоманът размаха вчера. Опозицията поиска да види това писма лъжа, а от пресцентъра на кабинета отговориха, че е засекретено, защото имало намерения на банки. Втора лъжа. В парламента БСП поиска Лъжецът да дойде и назове по имена гадовете, които искали да го свалят от власт. При гласуването с вота на ДПС искането не мина. Президентът Радев обаче пак удари в 10-ката:

Не той е жертвата! Българският народ е жертва. Зададох въпроси за сделката на ЧЕЗ, а вчера премиерът даде някакви съвети. Всички очакваме отговори. Видяхте, че тази сутрин никой не уважи искането на парламента за изслушване. Чух даже и закани към някакви гадове. Според мен в скандала с продажбата на ЧЕЗ жертвата не е властта. Жертвата сме ние – абонатите на електроразпределителните дружества, българските граждани. Затова и държим да знаем как така тази фирма без история и капацитет получава такива големи банкови гаранции“, коментира Радев и попита кои са банките и какви са най-вече механизмите за финансиране и получила ли е тази фирма политическа подкрепа, за да бъдат банките толкова щедри към нея. „Как така отговорните институции научават и започватда действат постфактум? Това са въпросите“, коментира Румен Радев.

Утре в парламента в комисиите ще бъде изслушана Гинка. Телевизиите ще излъчват пряко. Очакваме от Митоманът още много лъжи. Отказваме се да ги броим, невъзможно е! Знаете, че митоманията е болест при която пациентът не може да живее и ден без да лъже.

Подобни новини

Оставете коментар