ХА-ХА-ХА, отново Ви ИЗМАМИ! Президентът на Чехия БАБИШ към БЪЛГАРИТЕ официално: СДЕЛКАТА ЧЕЗ е ПРИКЛЮЧЕНА, няма как БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА… Цялото изявление качено на сайта на чешкото правителство: … И още нещо: ВЯРНО ли е, че ГИНКА не е ходила на ЗРЕЛОСТЕН ИЗПИТ, тоест няма СРЕДНО?

Ха-Ха-Ха, отново Ви измами! Президентът на Чехия Андрей Бабиш към българите официално:
Сделката ЧЕЗ е приключена, няма как българската държавада участва в нея. Цялото изявление качено на сайта на чешкото правителство:

„Българският министър-председател прояви интерес към възможността българската държава да придобие мрежата на ЧЕЗ вместо „Инерком“. По този въпрос го насочих към ръководството на компанията и подчертах факта, че договорите с „Инерком“ вече са приключени. Получих уверения от съвета на директорите на ЧЕЗ, че са взети всички законови мерки по отношение на „Инерком“ и източниците на финансиране. Не са открити никакви причини, поради които сделката да не бъде завършена“, заявява още чешкият премиер.
Видео:

И още нещо много важно за българското общество:
Вярно ли е, че Гинка не е ходила на зрелостен изпит, тоест няма средно образование? Била го казала предмикрофоните и даже го пуснали по Нова телевизия. Пак питам като идиот, който последен научава това – Вярно ли е?

Подобни новини

Оставете коментар