3 МАРТ, ОГРОМЕН ГАФ на ГУГЪЛ, обяви го за …. ГИНКА качи ли се на ШИПКА, всички нейни ток клиенти са горе.. БЪЛГАРИЯ да стане МОСТ между ЕВРОПА и РУСИЯ поискаха в декларация от….

3 МАРТ
Огромен гаф на Гугъл, обяви го заМеждународен ден на жената.
Технологичният гигант Гугъл прави и в момента огромен граф, свързан с националния празник на България – 3 март. Търсачката отбеляза с хубаво лого празника, но при клик, место информация за историческата дата, дава подробности за женския празник – 8 март.

Гинка.
Гинка качи ли се на Шипка, защото всичките и ток клиенти са горе в моменти. Всички загърнати с българския трибагреник. Гинка обаче я няма. И в Прага не отиде, както обяви пред микрофоните. Защото няма смисъл сделката е приключена, а и Гинка не е представител на държавата, а само слуга на властта. И преди минути нов кризисен ПР на Гинка за началника и. От фирмата и както и да се казваше изпратиха спешно съобшение до медиите, че другата седмица ще предложаг на ЧЕЗ в Прага участие на българската държава, въпреки, че договорите вече били подписани.

България да стане мост между Европа и Русия поискаха в декларация откапиталистическата партия БСП. Прочете я Александър Симов от трибуната на Народното събрание. Ето ви я цялата:

„Добрите отношения с Русия не са въпрос на спомени и романтика, а на реален национален интерес. Ние трябва и можем да бъдем мост между Европа и Русия – нещо, което трябваше да осъзнаем и да превърнем в реална политика“, обяви в декларация на парламентарната група на „БСП за България“ социалистът Александър Симов. Той отново призова за поетапно падане на санкциите срещу Москва, както и за културен обмен и трайни икономически контакти между Руската федерация и България.

„Тъй като нещата трябва да се наричат с истинските имена, Руско-турската освободителна война е кулминация на топлите отношения между България и Русия. Тази традиционна любов не е литературна измислица, а знак за голяма близост“, обясни Симов и обяви, че имаме общи корени на православие, азбука и езици.
Недостоен и глупав всеки опит да се подменя историята, а войната е пример за проява на героизъм, саможертва и добродетели. трябва да се отдаде почит на българските опълченци, на руските войски и на всички воини от други народи, извоювали с кръвта си свободата на нашия народ.
На 3 март празнувамеедна мечта – за връщане на България на картата на Европа, за една държава, където несправедливостите ще бъдат приключени и след мрака на робството всички ще живеят свободни и щастливи. Епопеята на Освобождението е въжделение на всички народи. Опитите за забравянето и ще срещнат съпротивата на всеки българин, в чието сърце отекват Шипка и Плевен“, се казва в декларацията.

Ето ви най-новият патриотичен клип за 3 март, но направен не от БСП
https://www.facebook.com/Bulgaria.Is.My.Country/videos/2024383904512785/

Подобни новини

Оставете коментар