КИНЖАЛ!!! ПУТИН не е ХРУШЧОВ за да блафира за НОВИТЕ ХИПЕРЗВУКОВИ РУСКИ РАКЕТИ Кинжал, които заобикалят радарите и винаги стигат до ЦЕЛТА на разстояние от цели …. ВИДЕОТО, което втрещи ЗАПАДА и САЩ: ….

Кинжал!!!
Путин не е Хрушчов за да блафира за новите руски ракети, които заобикалят радарите и винаги стигат до целта на разстояние от цели2000 км. В някои западни медии и слугите им в Русия се появиха коментари, че Путин е показал ракетите предизборно, а други твърдят, че ги използва за външно политическа употреба с цел да намали натиска върху Русия. Едно е сигурно обаче – ракетите ги има. Доказателство не е само видеото, което Путин пусна пред целия свят.
Руските въоръжени сили получиха авиационния ракетен комплекс „Кинжал“, това съобщи президентът Владимир Путин в послание към Федералното събрание, пише руският вестник “Известия“.
„Сърцето“ на новата система – това е хиперзвукова ракета, която е способна да изпълнява сложни маневри, поясни държавният глава, като по неговите думи ракетата има възможност да поразява цели на разстояние до две хиляди километра.
Армията е започнала тестовете на ракетите на първи декември миналата година в Южния военен окръг. По думите на експертите,в рамките на речта на президента е била показана и въздушна версия на наземната тактическа ракетна система „Искандер“. Новото оръжие разполага със свързвуков старт и при това се отнася към отбранителното въоръжение, отбелязва руското издание.
Вестникът пише още, че по време на представянето е показано и видео с пускане при учебни условия на ракета „Кинжал“. Според Дмитрий Корнев, главен редактор на интернет проекта Military Russia, на записа се вижда, че под „корпуса на Миг-31 има модифицирана аеробалистична ракета от серията 9М723 от установката „Искандер“. Той разкри още, че предната част на ракетата е опростена и има няколко стеснения.
Но новата ракета се различава от своя предшественик също така и по променена задна част, където е поставена и специална капачка, която по думите на Корнев явно защитава двигателя при свръхзвуковата скорост, тъй като след изстрелването на ракетата от самолета капачката се е отделила.
Видео
Демонстрацията на Кинжал може да видите във видеото от 2,40 минута нататък.Подобни новини

Оставете коментар