ДОКТОРЕ, ДОКТОРЕ, вече си УБИЕЦ. ОПИЦ за непредумишлено УБИЙСТВО, със законна пушка, в своя дом и без да крие доказателства бе пратен в ЗАТВОРА за цели … ВИДЕО с Опиц, който коментира убиеца доктор: Отнемането на човешки живот е НЕДОПУСТИМО, но……

Докторе, Докторе, вече си убиец. Това вече е доказано по твои самопризнания. Иконописецът Йордан Опиц за непредумишлено убийство, със законна пушка, в своя дом и без да крие доказателства бе пратен в затвора за цели5 години. Тоест Иван Димитров от Пловдив ще бъде осъден за повече от 5 години, защото е стрелял с незаконно оръжие, извън своя дом и е направил опит да заличи всички доказателства.
През 2007 г. иконописецът Опиц простреля смъртоносно крадец, получи присъда и я излежа в затвора в Казичене.
Йордан Опиц следи в детайли случая на пловдивския рентгенолог. Не е разколебан в подкрепата си към доктор Димитров въпреки новите факти, изнесени от прокуратурата, пише БиТиВи.
Двата случая – неговия и този на доктора, си приличат, твърди Опиц. Влизане на крадец, а после стрелба.
„Отнемането на човешки живот не е оправдано. Но пак споменавам – зависи при какви обстоятелства. И се оправдавам, и не се оправдавам. Получих си заслуженото. Изтърпях си наказанието“, коментира иконописецът.
Той призовава за промяна в законодателството.
„Никой няма право да ти влезе в дома. И в двора. Това е частна собственост. Строено е с кръв, с пот, с труд. Да, обвиниха ме за убийство. Бях в затвора, излежах си присъдата, чакам реабилитация. Дано да доживея. Но пред целия български народ го казвам – повтори ли се – щенаправя същото. А доктора – него го оправдавам. Определено, ако трябва ще се подпиша. И ако трябва, заради него аз ще ида да лежа. Щото аз съм ненужен. А той е лекар“, каза още Опиц.
Според него държавата спешно трябва да намери решение на проблема с кражбите, за да не се налага да влизат в ситуации на неизбежна отбрана.
Видео с Опиц, който коментира убийството на Доктора

Подобни новини

Оставете коментар