И каква стана тя сега, оказа се типично АМЕРИКАНСКО УБИЙСТВО… ДОКТОРЪТ убил ПЛЪХА извън имота си, с НЕЗАКОННО ОРЪЖИЕ, не при самоотбрана, а ….. и опитал да скрие …, твърдят видео доказателствата на прокуратурата. СЪДЪТ в Пловдив реши УБИЕЦЪТ да …. Според ЧОВЕШКИЯ ЗАКОН само ГОСПОД може да ОТНЕМА ЖИВОТ, никой друг

И каква стана тя сега, оказа се типично американско убийство – бели, черни, богати, бедни. Докторът убил плъха извън имота си, с незаконно оръжие, не при самоотбрана, а в упор и опитал да скриедоказателствата като поискал от собственикът на камерите, които са го уловили да изтрие записите, твърдят видео доказателствата на прокуратурата
Подробностите

Пловдивската прокуратура повдигна обвинения на доктор Иван Димитров за убийството на рецидивиста Георги Джевизов-Плъха. Димитров не е действал в условията на неизбежна отбрана. На Димитров е повдигнато обвинение и за незаконно притежание на оръжие и боеприпаси.
Стрелбата по рецидивиста е станала извън двора на Димитров, убийството е извършено от упор, обясниха от прокуратурата. Няма запис на инцидента, но камера е записала действия на Димитров и негов приятел след това. Обвиняемият е помолил двама свидетели да изтрият записи от охранителни камери, те не са го направили.
Прокуратурата твърди, че обвиняемият е помолил свой приятел да скрие оръжието на убийството. Убитият Жоро Плъха е бил сам и е бил „въоръжен с необходимите инструменти“ – отвертка и нож, който е „характерен и типичен за него“, стана ясно от обясненията на прокурорите. Инструментите са открити в дрехите на убития, без да са били извадени.
Доктор Димитров има порезна рана на глезена, която е обработил сам след инцидента. Прокуратурата приема, че докторът е бил нападнат, правомерно се е защитил, нослед това е превишил правото на неизбежна отбрана – затова е обвинен. Второто обвинение е за незаконното оръжие.
Димитров е освободен от ареста и е с мярка подписка, тъй като не са налице данни, че може да се укрие.
Коментар
Според Човешкият закон само Господ може да отнема живот, никой друг.

Подобни новини

Оставете коментар