Мили мои, ЗАПОЧНЕТЕ да МИСЛИТЕ! ДОКТОРЪТ УБИЕЦ е ЖЕРТВА на СИСТЕМАТА, която произвежда ХИЛЯДИ КРАДЦИ и съответно УБИЙЦИ! И КРАДЕЦЪТ и УБИЕЦЪТ са жертви! Защо през ГНИЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ циганите не крадяха и нямаше убийци като Иван Димитров? Защото ВСИЧКИ ЦИГАНИ …, а днес и БЪЛГАРИТЕ ЗАПОЧНАХА да КРАДАТ, от …

Мили мои, започнете да мислите!
Докторът убиец е жертва на системата, която произвежда хиляди крадци и съответно убийци. И крадецът и убиецът са жертви. Защо през гнилия социализъм циганите не крадяха и нямаше убийци като Иван Димитров? Защото всички циганиработеха. До един и не ги ползваха за електорат един път на 2 години по време на избори срещу 20 лв. А днес и българите започнаха да крадат, защото глад, а гладът е по-силен от тока.
В този последен случай има и нещо ново за българското общество – чувството за безнаказаност, което се копира от поведението на Бандита. Престижно е да бъдеш мутра, да вървиш като мутра, да мислиш като мутра. Не знам дали е вярно, но беше изнесена информация, че Докторът бил активист на гробарите. Ако е вярно, това обяснява поведението му за безнаказаност. Но идва едно токова престъпление извършено от толкова от чувство за безнаказаност, от колкото от глупост и изведнъж идва изтрезняването.
Като случая Доктора от Пловдив ще има още много. Даже със стрелба и от двете страни. Това президентът с конската захапка го наричадемократизация на българското общество. Прав е Коня, това е демокрацията.

Подобни новини

Оставете коментар