ГРОБАРИ, ПАРИоти, ШИШИ-ДОГАН и МАГАРЕШКИ гласуваха за ШЕФ на АНТИКОРУПЦИЯТА слуга, който отсъди, че АЛО ВАНЬО не е престъпление… СЕВЛИЕВСКИ от Капиталистическата партия разкри още за този ГЕНИЙ на АНТИКОРУПЦИЯТА: Като прокурор води 10 г СКАЛЪПЕНО ДЕЛО срещу МЕН и още 40 души, на 8-мата година ВЕЩОТО ЛИЦЕ не издържа и призна пред СЪДИЯТА, че е съсипан, защото този 8 г го е натискал за ФАЛШИВИ ЕКСПЕРТИЗИ… ЧЕСТИТ ви ШЕФ АНТИКОРУПЦИЯ целият от изтъкан от КОРУПЦИЯ

Гробари, ПАРИоти, Шиши-Доган и Магарешки гласуваха в парламента за шеф на антикорупцията слуга на Бандита, който отсъди, че Ало Ваньо не е престъпление и делотобеше прекратено. И този човек, щял да е надпартиен и да лови корумпираните гробари и патериците им. Севлиевски от Капиталистическата партия разкри от парламентарната трибуна още за този гений на антикорупцията:
Като прокурор Пламен Димитров води 10 г скалъпено дело срещу мен и още 40 души. На 8-мата година вещото лице не издържа и призна пред съдията, че е съсипан, защото този 8 г го натиска да пише фалшиви експертизи по делото Софийски имоти. Накрая ни оправдаха, а вещото лице беше глобен с 2000 лв за заблуждаване на съда години наред. Добре, 40 души ни оневиниха, но кой ще компенсира 10-те години стрес по съдилищатаи постоянното потискащо чувство на обвиняем . Оправдаха ни чакна трета инстанция и ако вещото лице беше издържало още малко психически можеше и да ни осъдят.
С други думи Честито ви шеф антикорупция целият изтъкан от корупция.

Подобни новини

Оставете коментар