ЧЕХИ МОШЕНИЦИ! ПЪЛЕН ОБРАТ за ЧЕЗ, както при Доктора ЧЕЗ измисли и създаде фирмата на ГИНКА единствено за да ИЗМЪКНЕ от БЪЛГАРИЯ 500 млн евро …!!! НА ПРАКТИКА чехите мошеници остават СОБСТВЕНИЦИ в България чрез ГИНКА!!! ВИНАТА на БАНДИТА е ОГРОМНА, защото държавата няколко пъти през 2017 е канена от ЧЕЗ да участва в търга, но Бандита…

Чехи мошеници!
Пълен обрат за ЧЕЗ, както при Доктора. Чехите от ЧЕЗ измислиха и създадохафирмата на Гинка, с една единствена цел – да измъкнат от България 500 000 евро на арбитража в Женева. ЧЕЗ има заведено дело в България от 2012 г за отнемането на лиценза и тогава от нашия регулатор. Това дело се влачи тук повече от 4 г и българският съд не отсъди. Тогава ЧЕЗ се обърна към арбитража в Женева за 500 млн евро. Този ход е измъкване по схемата Вълкът сит и агнето цяло. ЧЕЗ е 9-та по големина енергийна компания в Европа, много по-голяма от германската EVN и може да си позволи финансово далаверата Гинка. В договора пише, че купувачът – Гинка трябва да съдейства при арбитражното дело в Женава за иска от 500 млн евро. И друго доказателство, че Гинка е проект на ЧЕЗ – в договора с Гинка пише, че тя няма право да продава акции в продължение на 5 г. Само помислете, вие продавате на някой имота си и в договора пише, че той няма право да го продава следващите 5 г, от къде на къде.
На практика чехите мошеници остават собственици в България чрез Гинка. Вината на Бандита е огромна, защотоБългария като държава няколко пъти през 2017 е канена от ЧЕЗ да участва в търга, но правителството на Бандита не реагира.
Същото то стори и при арбитража с руснаците за реакторите за АЕЦ Белене и българският народ бе осъден да плати 600 млн евро. Сега пак българския народ ще плати 1 млр лева и на чехите за ЧЕЗ. Само от бездествието на Бандита, който по цял ден ви забавлява с лъжи и ПР шоу изпълнения българите трябва да платят 2,2 млр лева.

Подобни новини

Оставете коментар