ДУХОВНА и СВЕТСКА ВЛАСТ… КРИЗА при ПАРИотите няма, защото има КАКВО – …. ШОКИРАЩИЯТ ПР ПИСЪК на Сидеров: СИМЕОНОВ приключва и като ПОЛИТИЧЕСКА и като ФИЗИЧЕСКА ЛИЧНОСТ е скимтене на ПУДЕЛ ухапан от кучешка БЪЛХА при… ДУХОВНАТА ВЛАСТ е отделена от СВЕТСКАТА ВЛАСТ, затова ДАЛАВЕРИЙ….

Духовна и светска власт. Криза при ПАРИотите няма, защото има какво –мангизи, има много мангизи. Затова разпад при ПАРИотите няма да има. Той Бандита ги приключи политически още с влизането им в управляващата коалиция. Приключи ги така както приключи на времето Деформаторите.
Шокиращият ПР писък на Сидеров:
Симеонов приключва и като политическа и като физическа личност е скимтене на пудел ухапан от кучешка бълха при лизане на господаря.
Иначе ПР писъкът на Сидеров си го бива:

Недопустимо е към главата на най-голямата църква в света да се отправят такива обиди. Представете си само за секунди какво би се случило, ако вицепремиерът бе отправил такива думи към главния равин на Израел. Едва ли щеше вече да е на този пост. Край! Той представа да съществува като политическа личност. А може би и като физическа. Какво сега с Русия е позволено да се подиграваш, гъбаркаш, да се ругае и да се псува – така ли? Коалицията с ГЕРБ не зависи отВалери Симеонов, който вчера поканих на среща, но той не дойде. Никой от нас няма право да сочи с пръст и да дава обвинения сякаш сме на мегдана, където се обсъжда кой с какво е облечен. Напълно допустимо е това, което патриархът заяви на президента и когато каза, че е обиден. Медиите имат най-големия грях към българския народ, защото те са тези, които всеки ден са в домовете на българите и промиват мозъците им като казват, че Русия е лоша, а САЩ са добри. Защо не казват една лоша дума за САЩ?

Духовната власт е отделена от светската власт, затова Далаверий или който и да е не е длъжен да отговаря на нападки, обвинения или каквото и да е обявени от духовно лице като водача на православието. С други думи обидата от духовната власт не е обида. И обидата от светска власт, в случая Далаверий към духовната власт си е за негова сметка. Както виждате Кирил не отговори на обидите на ПАРИота.
Снимка БГНЕС

Подобни новини

Оставете коментар