СЛАВИ! След УТАЙКИТЕ и КОМСОМОЛЦИТЕ на БКП ви готвят – ПИОНЕРЧЕТАТА, а след 10 г идват ЧАВДАРЧЕТАТА…. СЛАВИ ТРИФОНОВ обяви ОФИЦИАЛНО с декларация, че ВЛИЗА в ПОЛИТИКАТА, щял да СМЕНЯ СТАТУКВОТО, Ха-Ха-Ха!!! Не СИСТЕМАТА, а статуквото! Декларацията: ……

Слави!
След утайките на БКП и комсомолците на БКП ви готвят – пионерчетата, а след 10 г идват чавдарчетата да ви управляват. Слави Трифонов обяви официално с декларация, че влиза в политиката, щял да сменя статуквото, Ха-Ха-Ха. Не системата, а статуквото.
Декларацията:Водещият на „Шоуто на Слави“ – Слави Трифонов официално обяви, че се захваща сериозно с политика. За целта той ще проведе срещи с всички избрани българи от последното събеседване и ще започне изработването на конкретни, практични и реални стъпки по отношение на смяната на сегашното статукво и превръщането на България в модерна държава.
Ето и цялото обръщение на Слави Трифонов:

Уважаеми сънародници, тъй като ненавиждам общите приказки, а уважавам конкретиката, ще проведа срещи с всички избрани българи от последното събеседване и ще започнем да изработваме конкретни, практични и реални стъпки по отношение на смяната на сегашното статукво и превръщането на България в модерна държава. Освен всичко това, тъй като получаваме още много предложения от българи в България и по света, които искат да се включат, ние ще проведемоще събеседвания, за да изпълним безусловно своите цели, така че всички българи, които искат да се включат и имат необходимия капацитет и качества са добре дошли.

Слави Трифонов

Подобни новини

Оставете коментар