СОЛАКОВ, телевизионният водещ на ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ преди минути в ефир: ТОДОР ЖИВКОВ и БОЙКО БОРИСОВ са РОДНИНИ… Солаков изчете декларация на НФСБ с която партията на СИМЕОНОВ ЗАБРАНЯВА на БОЙКО БОРИСОВ да …

Стефан Солаков, телевизионният водещ на Валери Симеонов преди минути в ефир:
Тодор Живков и Бойко Борисов са роднини. С всеки изминал денсе убеждавам в това. Борисов е съвременият Тодор Живков. Попил е всичко от него, обяви журналистът на партньора в правителството на Борисов.
Коментар:
Времената са различни. Тодор Живков баламосваше българския народ по време на 100 процента държавна собственост, а копието му лъже всеки ден Народа при 20 процента държавна собственост. Бандита обаче си е купил държавните чиновници и големия бизнес. Държи ги с рекет – или гласувате за нас или губите работата си и бизнесът ви фалира. Трябват му 1 млн гласа от 6 млн и може да управлява 100 г. И винаги се хвали – Народът ме избира, а 1 млн рекет не е 6 млн Народ.

В предаването си на тема Спасяването на евреите Солаков разкри, че преди години по време на външния министър Соломон Паси лично той е бил вкаран в черен списък с още няколко български журналисти, на които е било забранено да могат да говорят по радио и телевизии, защото критикували Израел за нещо си.
Солаков изчете в ефир декларация на НФСБ с която партията на Симеонов забранява в буквалния смисъл на думана на Бойко Борисов при посещението си утре, понеделник вМакедония да се извинява за това, че България на времето не е успяла да спаси евреите на територията на Македония. НФСБ обяви, че такова решение правителството не е вземало и ако Борисов се извини означава, че признава вина.

Подобни новини

Оставете коментар