УБИЙСТВО. МИЛИАРДЕРИТЕ също ПЛАЧАТ, до ГРОБ. За какво са му тези милиарди, след като ДЪЩЕРЯ, на 28 г му вече я няма… Всички тези ТУРСКИ КРАСАВИЦИ изчезнаха от ЗЕМЯТА след МОМИНСКО ПАРТИ

Убийство. Парите убиват, бавно, но сигурно. Парите са енергия, колкото повече са, толкова по-силна е тази енергия, Човек не може да я контролира и тя го убива.
Милиардите също плачат, до гроб.
За какво са му тези милиарди, след като дъщеря му, на 28 г вече я няма.
Всички тези турски красавици изчезнаха от Земята след моминско парти.
ПодробноститеДъщерята на известния турски бизнесмен Башаран се разби над Иран с частния самолет на баща си. Мина Башаран и тези нейни приятелки се връщали от моминското ѝ парти в Дубай.
28-годишната Мина Башаран е дъщеря на Хюсеин Башаран, глава на бизнеклана Башаран. Тя, заедно със седем приятелки, се прибирала от моминското си парти в Дубай. Мина трябвало да се омъжи след 2 седмици.
Мина била член на борда на управителите на „Башаран холдинг“ и трябвало един ден да наследи семейния бизнес.

Три дни преди трагедията тя качила снимки в „Инстаграм“ от моминското си парти, както и други кадри от Дубай, на които се вижда и злощастният самолет.
В социалните мрежи са качени и клипове, на които се вижда как Мина и нейните приятели купонясват на концерт на британската певица Рита Ора поканена за случая в дубайски нощен клуб.
Впоследствие снимките бяха свалени, а профилът ѝ в „Инстаграм“ – заключен.
Причината за катастрофатаможе да е възпламеняване на двигателя, предаде иранската агенция ИНСА, като цитира на говорителя на иранското Управление за извънредните ситуации Моджтаб Халиди, предаде ТАСС.
Той допълни, че машината се е ударила в планински склон и се е подпалила, предаде АП.
Така се потвърждава версията на очевидци, които казаха, че са видели как от един от двигателите на машината излизат пламъци, още докато тя е летяла, предаде ТАСС. Самолетът е паднал близо до град Шахр-е Корд, на около 400 километра южно от Техеран.
Самолетът е „Бомбардие Чалънджър 600“. Според говорител на Организацията за гражданска авиация на Иран Реза Джафаризадех в него е имало 11 души, предадоха световните агенции. Осем души са били пътници, а трима са били членове на екипажа. Според турския Червен полумесец всички в самолета са загинали, предаде Ройтерс.
Ръководителят на турския Червен кръст Керем Кънък каза, чечастният самолет е излетял от град Шаржа в Обединените арабски емирства и е трябвало да кацне в Истанбул.
Видео

Подобни новини

Оставете коментар