ПАНИКА! БАНДИТА е в ПАНИКА, заповяда спешно в двора му в Банкя да му монтират ВИСИЛКА за да тренира КОРЕМНИ!!!! ГОЛЯМ! РАДЕВ ГОЛЯМ в коментара си за руския ПАТРИАРХ КИРИЛ: Посрещнахме Негово Светейшество патриарх КИРИЛ като ДУХОВЕН ВОДАЧ, а той избра да си тръгне като ПОЛИТИК! ВИДЕО!

Паника!
Бандита е в паника, заповяда спешно в двора му в Банкя да му монтират висилка за да тренира коремни. В социалните мрежи се появиха снимки сравнение между Б.Б. и Р.Р. като тази.
Спортът си е спорт, но те са политици и последните дни изявите им пак са в полза на Радев. Ден преди да тръгне за Македония Бандита обяви, че ще се извини от името на България за11 000 евреи на територията на Македония, които България не успя да спаси от лагерите на фашизма. На паметната плоча е написано, че това са жертви на фашистките Германия и България. Ден преди да тръгне за Македония Далаверий пусна декларация от името на неговата партия с която забранява извинение. Документа 99 процента е писан от гробарите и е повод да няма извинение, защото така ще бъде признат официално фашизма в България.

Голям!
Радев голям в коментара си за руския патриарх Кирил:
Посрещнахме Негово Светейшество патриарх Кирил като духовен водач, а той избра да си тръгне като политик.
Според Румен Радев остава открит въпросът: „Кой се опита да похити общия празник за нашето Освобождение и да го превърне в повод за разделение и да експлоатира кризата в нашите отношения“.
Президентът заяви, че през април ще бъде свикан Консултативен съвет за национална сигурност (КСНС), на който да бъде обсъдена енергийната сигурност в страната. Радев посочи още, че кабинетът трябва да отговори как и защо фирма „Инерком” е получила „политическа подкрепа”.
„Докато не сме наясно стози въпрос, няма как да сме наясно и по какъв начин българското правителство се кани да стане партньор на Гинка Върбакова”.
Всичко което каза Радев във видеото

Подобни новини

Оставете коментар