РЕАЛНОСТТА на д-р Николай Михайлов: НАЦИЯТА няма да понесе БСП на власт, сега и в скоро време! БЪЛГАРИТЕ не ВЯРВАТ, че някой от СОБСТВЕНОТО МУ ПЛЕМЕ … АЗ ОБИЧАМ РУСИЯ, която не може да ЗАБРАВИ … ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ е много УРАВНОВЕСЕН ПОЛИТИК и … ТУРЦИЯ помни БЪЛГАРИЯ като своя … ВИДЕО

Реалността на д-р Николай Михайлов:
Нацията няма да понесе БСП на власт, сега и в скоро време! Нинова изобщо може никогада не стане министър председател. Европа не приема БСП на власт, това е козът на Борисов. И се опасявам, че е прав. Народът е един оголен нерв, който обаче не отива в радикална посока. Кого да прогони, за да дойде кой? Българите не вярват, че ще дойде някой от собственото племе за да ги оправи, каза д-р Николай Михайлов в ефира на телевизия Он еър.

Аз обичам Русия, духовно! Русия е империя и не може да забрави собствениците си навици и очаква уважение за своите заслуги. Оочаква партньорство. Това, което можеше да направи руския патриарх е да се освободи от кесера. б.а. Знаете това е е най-високата титла в йерархията на средновековните западноевропейски владетели със значение „император“. Титлата произлиза от прозвището на римския политик Гай Юлий Цезар (Gaius Julisus Caesar), наричан Цезар
Президентът Радев е един много уравновесен политик ивъв вътрешен и в външен план. Тази фраза – Дойде като духовен водач и си отиде като политик е много силна фраза.

Турцие не е забравила собственото си минало. Турция е това, което е.
Турция помни България като своя територия. Какво ни каза Ердоган –
Обичаме този народ, а може и да означава – обичаме и искаме да е в нашата прегръдка. В този смисъл връзката на България с Русия е много по-дълбока.

Всичко, което каза д-р Николай Михайлов във видеоВидео
https://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2018-03-15/psihiatar-namirame-se-v-zonata-na-privichen-haos

Подобни новини

Оставете коментар