ГНУСНА ПРОВОКАЦИЯ!!! С една ЛЪЖА няколко цели – ИЗБОРЪТ на ПУТИН, БОЙКОТ на световното по ФУТБОЛ и …. ПУТИН: Не УБИВАМЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ ни в чужбина!!! Руският ПОСЛАНИК в Лондон: Никой не знае в какво състояние са СКРИРАЛ и ЮЛИЯ, няма дори СНИМКИ… Създателят на ГАЗА УБИЕЦ написа ФОРМУЛАТА за производство в своя книга още през… и всеки може да ….

Гнусна провокация! С една лъжа няколко цели – изборът на Путин, бойкот на световното по футбол в Русияи загубите на Брекзит във Великобритания.
Путин е категоричен:
Не убиваме предателите ни на чужда територия.
Руският посланик в Лондон Александър Яковенко допълва:
Никой не знае в какво състояние са Скрипал и дъщеря му Юлия. Няма дори снимки. Великобритания активно бяга от тази тема.
Русия съобщи, че е започнала разследване за убийство, свързано със смъртта на Николай Глушков, руснак, който е открит мъртъв този месец в дома си в Лондон. Следственият комитет съобщава, че ще разследва смъртта на Глушков, бивш заместник-генерален директор на „Аерофлот“, който получава политическо убежище във Великобритания, след като е разследван в Русия за пране на пари и измама.

Създателят на газа убиец Новичок – Вил Миржаянов написа формулата за производство на нервно паралитичния газ в своя книга, която издаде още през2008 г и всеки може да създаде този газ убиец във всяка точка на Земята, защото компонентите ги има навсякъде.

Петър Волгин пред БНТ преди минути:
Руснаците, ако искаха да убият Скрипал щяха да го направят още докато беше няколко години в затвора. Няма за какво да го убиват дни преди изборите в Русия. След като Великобритания, САЩ, Германия и Франция се обединиха срещу Русия се получи обратния ефект. Руснаците се обединиха около Путин и той ще спечели изборите с 65-70 процента. И България барабар Петко с мъжете. Екатерина Захариева без да пита никой също прати България в тази коалиция срещу Русия. Това доведе до отказ на областния управител на София да се срещне с губернатора на Москва, защото Русия била обвинена.
Информация от последните минути – Русия изгони 23-ма дипломати на Великобритания и закри консулството в Санкт Петербург.
И всичко това Великобритания, Америка, Германия, Франция го правят, защотооръжията, които показа Путин са истински. Ракетите руски няма кой да ги засече в момента. Еднополюсният модел – САЩ управител на света, който американците замислиха през 90-те години рухна. За последните 15 години Русия се превърна в другия полюс.
Русия не е Съветския съюз и не иска да бъде.

Подобни новини

Оставете коментар