Още 1 млр лева от ДЖОБА на НАРОДА!!! АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ, Бандита щял да разваля 15-годишните договори сключени от СИНИЯ БКП съпартиец ИВАН КОСТОВ!!! ПРОДАЖБАТА им беше ДАЛАВЕРА, сега ОТКУПУВАНЕТО им отново е ДАЛАВЕРА!!!

Още 1 млр лева от джоба на Народа. Американските централи, Бандита щял да разваля 15-годишните договори сключени от синия БКП съпартиец Иван Костов. Продажбата им беше далавера, сега откупуването им отново е далавера. Подробностите:15-годишните договори с продадените от преподавателя по политическа икономия на комунизма Иван Костов ще бъдат прекратени от Бандита. Става дума за въглищните централи Марица Изток. Прекратяването на договорите е най-скъпият ПР на Бандита, защото става въпрос за 1 милиард компенсации. Новината дойде от Теменужка, министърът уж уволнен, но само уж, в петък пред журналисти.
Ей и Ес, Контур Глобул са двете американски компании, които в момента продават на българите най-скъпия ток. От двете фирми обявиха, че в момента се запознават с условията за прекратяване на договорите и с механизмът за компенсации.
Теменужка уточни, че преговорите няма да приключат за 2-3 седмици. Ще продължат с месеци. Компенсациите ще бъдат около 500 млн, а откупуването на двата ТЕЦА ще еоще толкова.
За комисионните Теменужка нищо не каза. На времето когато черният Иван продаде държавните тецове комисионната беше 10 процента. Имаше тогава един министър, който днес е покойник на който му викаха мистър 10 процента. Днес процентите са от 20 до 50 процента. Парите идват, плаща ги Народът.

Подобни новини

Оставете коментар