СТАЛЬ с ОГРОМНА РУСКА ДУША! Това е ПОБЕДИТЕЛЯТ в Русия, който запя пред журналисти от цял свят: РОСИЯ, РОСИЯ, РОСИЯ…., а на площада пред Народа каза: АЗ СЪМ ваш СЛУГА, ние сме един отбор, ВИЕ сте МОЯ ОТБОР!!! Във Великобритания, САЩ, Германия, Франция … се чудят – КАК МОЖЕ да живеят лошо и …. АНАЛИЗАТОРИТЕ са категорични, че ЛИБЕРАЛНОТО в Русия …. БЪЛГАРИЯ има ОГРОМНО ИСТОРИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО с Русия, което ПИЛЕЕ, категоричен е …

Сталь, тоест стомана с огромна руска душа! Това е победителят в Русия, който запя пред журналисти от цял свят: Росия, Росия, Росия…., а на площада пред Народа каза: Аз съм ваш слуга, ние сме един отбор, вие сте моя отбор. Във Великобритания, САЩ, Германия, Франция … се чудят как може да живеят лошо и77 процента да гладуват за същото лощо. Анализаторите са категорични, че либералното в Русия е умряло или изобщо го няма, или изобщо не се е раждало, или изобщо няма да се роди.
Чуйте какво казва Путин и ще разберете защо няма либерално в Русия.

Много е важно да привлечем на наша страна и тези, които са гласували за други кандидати. Много е важно за нашето единство. Ще се срещна с всички кандидати, ще ги изслушам и ако са мотивирани да работят с нас, ще приемем тяхната помощ за бъдещето на Русия.
Порно звездата както я наричат, защото се е събличала за Плейбой – Собчак се чуди – как е възможно хората да живеят лошо и да гласуват за някаква възвишена цел, а не за личното си добро живеене.
Коментар – Ами гласуват за единство, за сигурност, а не за разделяне и несигурност породени от либералните ценности.

Путин изуми и с любовта си към украинците, като ги нарече – Наши братя, които в Русия трябва да се чувстват като у дома си. Въпросът беше на украински журналист – Как ще постъпи Русия заради забраната на Украйна да се гласува на нейна територия. Путин, отново беше железен, че няма да имаответни мерки, като забранят на украинци на руска територия да гласуват, когато има избори в Украйна. Напротив, украинците трябва да се чувстват като у дома си, категоричен е Путин.
Най-истерично е поведението на Великобритания, САЩ, Германия, Франция, …, които се чудят, как може един лидер са стигне до 77 процента избиране. Какво е това руско общество, което живее лошо, а избира същия водач толкова категорично. Какви са тези хора.
Коментар – Ами 55 млн гласуваха за Путин, при 130 млн с право на глас и при избирателна активност от 67 процента. Гласуваха защото казват – Вие, Запада не сте ни побеждавали никога, за да ни налагате правилата си. Русия няма да допусне западна собственост върху ресурса си. Затова гласуваме за Путин.

България има огромно историческо наследство с Русия, което пилее. Ние говорим на един език, разбираме се. Да вземем Румъния, Полша и другите държави около нас. Русия никога не е била враг на България, както срещу другите. Сборът за пари, които са дали за къщи в чужбина е по-малък от парите, които са дали за имоти само в България България и Русия са вековни приятели и това не е пропаганда, това еисторията и така ще бъде без значение, че някой си български политик говори срещу Русия за да се хареса на западните си господари, категоричен бе Андрей Райчев по БНТ.

Подобни новини

Оставете коментар