СТРАХЪТ е голямо ШУБЕ! ЗАПАДЪТ сравни ПУТИН със СТАЛИН, защото.. ТОЙ: Спокойно, НЯМА да УПРАВЛЯВАМ СВЕТА до … Английският СЪН написа прозрение на ВАНГА за….. РУМЕН РАДЕВ поздрави Путин с телеграма в която написа: …. Стана ЯСНО защо ЕРДОГАН идва във Варна, за 2,15 млр евро

Страхът е голямо шубе! Западът вместо да поздрави Путин, го сравни със Сталин, защотопрез 2024 г щял да натрупа 24 години управление на Русия, а Сталин е управлявал руснаците 30 години от 1922 до 1952 г.
Путин обаче успокои Запада – Спокойно, няма да управлявам света до 100-годишна възраст. Отговорът му обаче означава, че ще управлява света по-дълго от Сталин. През 2024 г Путин ще е на 71 г. Той успокои евро-атлантиците, че няма намерение да променя руската конституция, както направиха китайците преди дни така, че Си Цзинпин да бъде начело на китайската комунистическа партия и лидер на Китай до живот.
Английският Сън пък написа видение на българската пророчица Ванга, която е предрекла самолетите в двете кули и Брекзит според вестника и това, че Путин ще е лидерът, който дълго ще управлява света.

Българският президент Румен Радев поздрави Путин с телеграма в която написа:„Надявам се заедно да работим за разгръщането на съществуващия потенциал на двустранно взаимноизгодно сътрудничество в различни области, в интерес и за благото на нашите два народа“. В поздравителния си адрес до своя руски колега президентът Румен Радев отбелязва и вековната историческа и културна близост между българския и руския народ.

Ердоган пък обяви защо идва във Варна.
В реч пред магистрати в Анкара Ердоган подчерта изключителната роля на Турция за предотвратяването на мигрантския наплив към Европа и припомни, че ЕС не изпълнява споразумението за финансовата подкрепа.
„Ние не затворихме границите си, както направиха други съседни държави. Оказваме гостоприемство на 3,5 милиона души от Сирия и 500 000 от Ирак, и не се поколебахме да поемем този риск. Не оставихме никого да бъде жертва на режим или на терористичните групировки. Посрещаме всичките им нужди, особено за образование, здравеопазване. Предоставихме убежище на всички, които го потърсиха. За съжаление, обещанията, които ни се даваха, не се изпълняват“, посочи държавният глава, като визира договорените два транша от общо 6 млрд.евро от ЕС за подкрепа на бежанците в Турция. От тях обаче до момента са изплатени само 850 млн.евро, които са косвена помощ за Червения кръст и Агенцията за авариите и бедствията /AFAD/.
„Ако ще давате парите, давайте ги, не сеподигравайте с нас. Тази нация има достойнство и чест. Но онези така са свикнали, въобразяват си, че ще се молим пред вратите им. И говорят за втория транш, а не сме получили първия. Следващата седмица ще бъдем заедно във Варна и ще им поставя въпроса – или плащайте, или си признайте честно, че няма да има пари“, каза Ердоган. Той ще предостави на всички участници в срещата фотографии и видео-материали, доказващи усилията на Турция по отношение на бежанците в страната.

Подобни новини

Оставете коментар