ВЯРНО е! НЕВЕРОЯТНО е! ЖЕНАТА от снимката намери в хола си ПРИПАДНАЛ от ГЛАД ЦИГАНИН КРАДЕЦ, не го уби, НАХРАНИ го, даде му вода и … ВИДЕО… Друг пострадал: Щях да го нахраня по друг начин, и не знам… Още един пострадал: На мен ми откраднаха телевизора. След 2 дни го пуснаха и той се върна за….

Вярно е! Невероятно е!
Жената от снимката намери в хола си припаднал от глад крадец циганин, не го уби, нахрани го, даде му вода и …
Друг пострадал: Щях да го нахраня по друг начин, и не знам…
Още един пострадал: На мен ми откраднаха телевизора. След 2 дни го пуснаха и той се върна за….
ПодробноститеВ Дряново от дни има обществено недоволство от нагли крадци цигани, които са хващани и пускани вече 9 пъти. Многократно обирани домове и магазини. Жителите твърдят, че извършителите са едни и същи, но от полицията и прокуратурата не правят нищо по проблема.
Божидар – собственик на пицария:
Влязоха за пореден път, разбиха, направиха поразии за 1000 лв, откраднаха 30 лв.
Жена пък намери циганин крадец припаднал от глад:Преживях един ужасен стрес. На 9-ти срещу 10 февруари, в 2 ч през нощта излизам от стаята си, виждам, че вратите към втория етаж са отворени, отивам да ги затворя и виждам, че вратата на хола ми е отворена, гледам там седнал млад човек, отивам при него и го питам, какво искаш бе човек, защо си дошъл, много съм гладен, искам да ям, дадох му ядене, искаше вода, дадох му вода, и си тръгна, обаче стресът, който изживях и до сега не ме оставя на мира.

Друг пострадал:
Двама са в ареста, има още двама трима, които са на свобода. Наричат ги котетата. Котаците, заедно с майка им и татко им. На свобода са и си шетат. Цяло Дряново ги знае, живее в страх, защото този човек ако го видиш в къщи, аз ако го видя в къщи няма да реагирам по този начин като жената, която го е нахранила. Щях да го нахраня по друг начин, и не знам какво щеше да му се случи.

Следващ пострадал:
На мен ми откраднаха телевизора. След 2 дни го пуснаха и той се върна замикровълновата, но ние я бяхме преместили. След като има кой да купи телевизора защо да не продаде и микровълновата.

Кметът на Дряново:
…..
Всичко може да чуете във видеото след 10-тата минута.
https://play.nova.bg/programi/chasut-na-milen-tsvetkov/929280?

Подобни новини

Оставете коментар