ТЕРЕЗА МЕЙ пред лидерите на ЕС: ПУТИН и РУСИЯ са заплаха за нас!!! ДЖЕНДЪРЪТ ТУСК: Не съм в НАСТРОЕНИЕ за да поздравявам ПУТИН….

Тереза Мей пред лидерите на ЕС:
Путин и Русия са заплаха за нас. И тази заплаха ще ставастава все по-актуална години напред. И дпуги държави споделят нашата оценка. Неуважението на Русия към международните правила и норми заплашва основата на нашите развити демокрации, отворени общества и свободни икономики. Искаме да работим с нашите съюзници от ЕС за да зашитим базирания на правила ред основан на международните правила, да накараме Русия да отчете това явно нарушение на международните закони, да защитим нашата обща сигурност пред лицето на дългосрочното предизвикателство, което Русия поставя, каза Мей на срещата на държавните и правителствени лидери на ЕС.

Джендърът Туск:
Не съм в настроение за да поздравявам Путин.
Юнкер обаче изпрати поздравителна телеграма до Путин и беше критикуван за това. Бойко Борисов също изпрати поздравителна телеграма до Путин, но след като получил разрешение от началника си Юнкер.
Туск обаче днес намери настроение да издърпа ушите на Борисов, че е поздравил Путин. След срещата между двамата Борисов каза, чеслед като Путин може да повлияе на изборите в Америка, какво остава да го направи в своята страна. Нали така, попита Борисов микрофоните в интервю в Брюксел. И заключи – Юнкер и Туск са моето семейство и Ердоган на юг.

Подобни новини

Оставете коментар