СВОБОДА на СЛУГИНАЖА, не на СЛОВОТО в ЕС, нещо като СССР, но 100 пъти по-лошо! Звъня в Министерски съвет, искам да се акредитирам за срещата ЕРДОГАН – ЕС, отговарят ми – Ще присъстват само … Снощи ЛИДЕРИТЕ на ЕС приеха, че РУСИЯ стои зад ….

Свобода на слугинажа, не на словото в ЕС, нещо като СССР, но 100 пъти по-лошо. Звъня в Министерски съвет, искам да се акредитирам за срещата Ердоган – ЕС, отговарят ми – Ще присъстват саможурналисти, които отдавна имат издадени баджове на Министерски съвет. Тоест проверени във времето слуги. Случайни журналисти, които да вземат да задават неудобни въпроси не се допускат. Въпроси като – Европейският съюз отличава ли са от Съветския съюз и по какво? Как е възможно държава в Европейския съюз да е трета в света по смъртност? Ердоган диктатор ли е? Европейският съюз империя ли е и всички ние роби ли сме в нея? Енергийно зависим ли е Европейския съюз от Русия? Защо за ЕС Русия е военен агресор, а САЩ е добрият самарянин? Ще плати ли Турция на прогонените тракийски бежанци? Питаме Ердоган – имало ли е в България турско робство? Колко турски граждани в момента са собственици набългарска земя? Колко турски фирми въртят бизнес на българска територия в момента? Ако Родопите поискат Ердоган би ли анексирал Родопите с център Кърджали?
Въпроси, и още десетки неудобни въпроси, които няма да бъдат зададени, защото в Евсиноград ще бъдат допуснати само удобните журналисти, които да кудкудякат около господарите си.
Снощи стана ясно, че среща във Варна ще има. Стана ясно още, че всички лидери на ЕС гласуваха, че приемат позицията на Великобритания, че Русия стои зад отравянето с Новичок.

Подобни новини

Оставете коментар