ДЕНЯТ на МАЙКАТА! БЛАГОВЕЩЕНИЕ е! Честити да са всички МАЙКИ! НО знаете ли, че ЕВРОПА в момента се УПРАВЛЯВА от БЕЗДЕТНИ! МЕРКЕЛ, която …, МЕЙ, която …., ЮНКЕР, той пък …, ами КЮРПЕТО … За НАШИЯ да не говорим, САМ е като КУЧЕ, което слугува на бездетните!

Денят на Майката! Благовещение е! Честити да са всички майки! Но знаете ли, че Европа в момента се управлява от бездетни! Това са Меркел, която се е омъжвала 2 пъти! Мей, коятоняма деца, но не е джендър, има мъж! Юнкер, който пък не се е женил, а дали е джендър или гей той си знае.
Дядката Юнкер малко преди изборите през 1989 г е сериозно ранен при пътна катастрофа и прекарва 2 седмици в кома. Юнкер е несменяем ръководител на правителството на Люксембург в продължение на 18 години, както и финансов министър за 20 години. През юли 2013 г връчва оставката си на премиер след шумен медиен скандал, свързан с разкрития за редица нарушения и злоупотреби в разузнавателната служба SREL на страната.
Като ученичка Меркел показва особено добри постижения в

математиката и руския език. Ангела е била член на пионерската организация „Ернст Телман“ и на Съюза на свободната немска младеж. Още като ученичка решава да следва физика в Лайпцигския университет „Карл Маркс“ и през 1973 г. се премества да живее в Лайпциг. Дипломната си работа представя през 1978 г. и получава оценката „отличен “. След дипломирането си получава място в Централния институт за физична химия на Академията на науките в Берлин, където работи в отдел теоретична химия.
По време на следването си, през 1974 г. се запознава с първия си съпруг Улрих Меркел, също студент по физика. Това се случва в Москва и Ленинград, къдетосе провежда обмен на студенти по физика. През 1977 г. те сключват брак в Темплин. Развеждат се през 1982 г. През 1984 г. Ангела започва да се среща с химика Йоахим Зауер, който тогава все още е женен. Сключват брак през 1998 г. Ангела Меркел няма деца.
Ами кюрпето! От 2007 г Макрон е женен за бившата си учителка по френски Брижит Троньо, която е почти 25 години по-възрастна от него и в която той се влюбва по времето, когато е бил ученик. Учителката му Брижит има три деца от предишен брак.
Да не говоим за нашия, който от години не е пипал жена. Сам е като куче, което слугува на бездетните.
Усетихте евро-атлантическите ценности, нали!

Подобни новини

Оставете коментар