ПРИРОДАТА ПЛАЧЕ! ГОЛЯМ ДЪЖД във Варна! Нашият БАНДИТ се сравни с ЧЪРЧИЛ ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ не ВЯРВА, че СЕРВИТЬОРЪТ с ШЕРБЕТА е питал ЕРДОГАН… ЕС натисна БЪЛГАРИЯ да ИЗГОНИ РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ и ЗАКРИЕ руско КОНСУЛСТВО, защото 14 държави от съюза вече….

Природата плаче! Голям дъжд във Варна докато вървеше срещата на върха ЕС – Турция. Нашият Бандит се сравни с Чърчил, а срещата във Варна била като тази вТехеран през 1943 г – едно от най-големите дипломатически събития по време на Втората световна война. На нея Чърчил, Рузвелт и Сталин обсъждат редица важни въпроси на войната и мира. Основни три са проблемите – откриване на втори европейски фронт, въпросът за влизането на Турция във войната и проблемът за следвоенното развитие на Европа и света.
Презинетът Радев не вярва, че сервитьорът с шербета е питал Ердоган кога Турция ще плати на България 10-те милиарда долара подписани в договор за прогонването на 800 000 българи, така наречените тракийски бежанци. Радев не вярва, че шербета е казал на Султана да не се меси във вътрешните работи на България и през изборите, и през религията и през външната си политика.
Разбира се Бандита нищо не е казал на Ердоган, защотоне може агата да нарежда на Султана.
ЕС натисна България да изгони руските дипломати от наша територия и да закрие руското консулство във Варна, защото 14 държави от съюза вече приеха да го направят. Това са Литва – 44 дипломати, Чехия – 3, Дания, Холандия, Италия – 2, Латвия, Румъния, Финландия, Хърватия, Швеция и Естония по 1. Украйна, която не е в ЕС барабар и тя с мъжете, ще изгони всички руски дипломати. Америка пък изпраща обратно в Москва 60 руски дипломати. Русия обяви, че ще вземе реципрочни мерки към всички държави по-горе.

Подобни новини

Оставете коментар