НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО! Президентът РУМЕН РАДЕВ е НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО, каза в национален ефир …. НАПАДЕНИЕ! Президентът РУМЕН РАДЕВ атакува ЮНКЕР, ТУСК, МЕРКЕЛ, МЕЙ и СЛУГАТА им … Определи ШЕРБЕТА като адвокат на ЕРДОГАН: За моя ИЗНЕНАДА чухме как българският премиер излага турските претенции към България, ВИДЕО с това, което каза НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО

Национално богатство! Президентът Румен Радев е национално богатство, каза в национален ефирполковника от запаса Йордан Костадинов. Вместо ние да го учим, ние се учихме от него.
Нападение!
Президентът Румен Разев атакува Юнкер, Туск, Меркел и Слугата им Шербета.
Румен Радев
Решението за отзоваване на нашия посланик е в правомощията на правителството и то трябва да мотивира своите действия. Разбира се, това е стъпка, която не е съгласувана с мен. Солидарността е важен принцип, но тя не трябва да бъде сляпа. За такъв сериозен случай са необходими неоспорими доказателства. Солидарността не трябва да бъде и едностранна. Точно преди една година на Европейски съвет пред Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер, Тереза Мей и всички останали европейски лидери много ясно поискахсолидарност от всички тях за намесата на Турция в нашия изборен процес. Такава солидарност и до ден днешен очаквам.

Радев определи Шербета като адвокат на Ердоган:
От тази среща чухме как турският президент отстоява позициите на Турция. За моя изненада чухме как българският премиер излага турските претенции към България. За съжаление не чухме нито една дума от европейските лидери за турската намеса в нашия изборен процес и другите наши двустранни проблеми с Турция. Посочени бяха турските и гръцките проблеми, но не и българските. Това не е моето разбиране за европейска солидарност.
Всичко, което каза Националното богатство
http://news.bnt.bg/bg/a/radev-solidarnostta-e-vazhen-printsip-no-tya-ne-biva-da-e-slya

Подобни новини

Оставете коментар