ХИТРАТА СВРАКА и СИРЕНЦЕТО! БАНДИТА отзова ПОСЛАНИКА ни в МОСКВА, тоест ПУТИН да си прибере… АДВОКАТЪТ ШЕРБЕТ на СУЛТАНА! 2 много ТЪНКИ МОМЕНТА във Варна, които със сигурност не сте ЗАБЕЛЯЗАЛИ… Първо, ЕРДОГАН беше посрещнат на летището от … и ВТОРО … ИЗВОДЪТ: ШЕРБЕТЪТ е ДВОЕН АГЕНТ

Хитрата сврака и сиренцето! Бандита отзова посланика ни в Москва, тоест Путин да си прибересам неговия от София. Това е международна политическа иновация на Шербета. Световна иновация. Всички гонят посланиците, а Бай Ганьо като хитрата сврака вика своя и си мисли, че държи сиренцето в клюна си. Мутренските номера затова са мутренски, защото са плоски.
Кампанията срещу Русия е всеобхватна и Бай Ганьо няма как да да си хапне сиренцето доволно. Поредната провокация към Русия е от днес, че най-старата антидопингова лаборатория е хакната и информацията за всички проби на английски спортисти е открадната. От ког, от Русия разбира се. Сега чакаме руснаците да обявят, че половината англичани са назобани много повече от руските спортисти. Това няма да се случи, така както не се случи химическото оръжие в Ирак. Но войната и разрушаването на вековни култури се случи. После евро-атлантическите мошеници се извиняват, но никой не чува извинението им освенроднините на жертвите, които жадуват отмъщение. Ето това ражда тероризма – отмъщение.
В момента се води световна война срещу Русия. Дипломатическа, но война. След 10 г, когато евро-атлантическите мошеници се извинят пак никой няма да чуе извиненията им. Тоест лицемерието, лъжата, измамата са основните инструменти на днешната евро-атлантическа политика. Точка.

Адвокатът Шербет на Султана! Това е подгряващата международна тема с локация Варна. 2 много тънки момента във Варна, които със сигурност не сте забелязали. Първо, Ердоган беше посрещнат на летището от кмета на Варна, с което ЕС му каза – Ти си неуважаван гост от нас.
И второ – след края на пресконференцията старият ерген Юнкерпрегърна Туск като любовник. Но по-важното е, че нашия бандит също очакваше любвеобилна прегръдка от Юнкер, но не я получи, защото играе двойна игра – адвокат е на Султана и пудел на Европа. Доказателството, че Шербета е двоен агент идват от думите на Ердоган – моят приятел Бойко. Днес на заседание на Министерски съвет Пудела не пропусна да се похвали пред камерите, че е информирал вече Ципрас за срещата с Ердоган и ще прекъсне заседанието за 10 мин за да се обади на кипърския премиер. Турция арестува гръцките граничари за да ги размени турци гюленисти избягали в Гърция.

Подобни новини

Оставете коментар