МАСОВО УБИЙСТВО! ЖЕРТВИТЕ в РУСИЯ, пожарът в Кемерово, атентат е!!! Собственичката на Мола: ЗАПАЛИХА ги! ПАУНДЪТ английски се вдига!!! Това масово убийство е част от ВОЙНАТА Русия – ИЗВРАТЕНИЯТ СВЯТ!!! ЗАХАРОВА: Бойко БОРИСОВ отзова посланика на БЪЛГАРИЯ в Москва, което означава, че…..!! Ние ВРЪЩАМЕ на САЩ 60 техни дипломати и ЗАКРИВАМЕ консулството им в….

Масово убийство! Жертвите в Русия, пожарът в Кемерово, атентат е!!! Собственичката на Мола пред съда: Запалиха ги! Това бешеатентат. И това масово убийство е продължение на

войната, която започна Западът срещу Русия.
Паундът английски се вдига!!! Знаете, че след Брекзит паундът падна от 2,60 за лев до 2,12. В момента е с 12 пункта нагоре. Никой вече не се сеща за кризата в Германия, Франция, Италия, Испания, …, войната в Сирия, масовите убийства в Америка с оръжия в ръцете на всеки американец, … Изобщо всички са печеливши, само Русия е губеща в момента. Но знаете, какво е Русия нали, който не знае ще научи.
Масовото убийство е част от войната Русия – Извратеният свят.
Захарова – говорителят на Путин:
Бойко Борисов отзова посланика на България в Москва, което означава, чеБългария има информация за вина на Русия! Очакваме да получим тази информация за вина на Русия. Ние връщаме на САЩ 60 техни дипломати и закриваме консулството им в Санкт Петербург. Такива реципрочни мерки ги очакват всички държави, които дръзнаха да обвинят Русия без нито едно доказателство.
Днес след среща между Бандита и руският ни посланик в Москва бе решено той да бъде отзован за 1 седмица, а не както пускат Фейк новината – че го връщат след седмица.

Подобни новини

Оставете коментар