ВЪПРОСИ без ОТГОВОР? 14-те ВЪПРОСА, които РУСИЯ зададе на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и СВЕТА за СКРИПАЛ, от 1 до 14, които нито една българска медия не пусна… ДОКТОР ХИМИК опроверга ЛОНДОН и попита: Тези които управляват ЕВРОПА и СВЕТА – НОРМАЛНИ ли са?

Въпроси без отговор?. 14-те въпроси, които Русия зададе на Великобритания и света за Скрипал. От 1 до 14, които нито една българска медия не пусна, защотоса солидарни с измамата и евроатлантическия цинизъм, който доведе до Третата световна война, която вече в ход. На Германия обаче я хвана шопето и даде заден. Поиска на мястото на изгонените 4-ма руски дипломати Русия да прати нови и иска диалог за възстановяване на дипломацията. Е как няма да и се дръпне фашкията на германците, след като Северен поток е руски и ако иска Русия може да и съсипе икономиката.
В едно популярно предаване днес по българска телевизия се обади един доктор химик, който обясни, че този газ в най-минивални дози действа моментално, убива моментално и какви огради, какви пейки, каква парализа, кома и събуждане от кома, всичко е измама.
Но доктора постави един много по-важен въпрос – Нормални ли са тези хора, които управляват Европа и света за да застават зад Великобритания? Водещият обясни, че са нормални, но са зависими и искат да си запазят луксозния живот. И какви са им доводите за Скрипал – чашата на търпението им преляла срещу Путин.
Сергей Антонов също като Скрипал е решил да се върне в родината си и му спретват атентат точно на рождения ден на Тодор Живков.

Кой е Скрипал?Роден през 1951 г, в Киев, тоест украинец. Разузнавач, вербуван като военен аташе в Мадрид от английските служби. Осъден през 2006 г само на 13 г затвор, вместо до живот, лежи само 4 г, после му дават луксозна къща в Лондон. За предаване на много руски агенти само 13 г срещу смешната сума от 100 000 долара. Англичаните му дават гражданство и го правят преподавател в Лондон. Но не се отказва от руското си гражданство. Имал е намерение да се върне в Русия и му спретват това активно мероприятие. С един удар 2 заека.
пет очи
Великобритания, САЩ, Канада, Нова Зеландия, Австралия, това е секретната информация, която се обменя само между тези 5 държави наричани 5-те очи. На другите държави се дава преработена информация, тоест манипулирана. Тоест разузнаването на всички останали ро света е получило фалшива информация.

Ето 14-те въпроса, които Русия зададе на Великобритания и света за Скрипал.1. Защо Русия отказва правото на консулски достъп до двама руски граждани, които са претърпели инцидент на британска територия?
2. Какви конкретни антидоти и в каква форма са били въведени на жертвите? Как тези антидоти се появяват на британските лекари на мястото на инцидента?
3. На каква основа е участвала Франция в техническото сътрудничество при разследването на инцидента, в който руските граждани са страдали?
4. Уведоми ли Обединеното кралство за участието на Франция в разследването на инцидента?
5. Какво има Франция във връзка с инцидента с двама руски граждани в Обединеното кралство?
6. Какви правила на процесуалното законодателство на Обединеното кралство ви позволяват да включите чуждестранна държава във вътрешно разследване?
7. Какви доказателства бяха предадени на Франция за проучване и провеждане на собствено разследване?
8. Проведоха ли френските специалисти при вземането на проби от биомаса от Сергей и Юлия?
9. Беше ли изследването на биоматериалите от Сергей и Юлия проведено от френски специалисти и в кои лаборатории?
10. Обединеното кралство разполага ли с материалите на френско разследване?
11. Резултатите от френското разследване прехвърлени ли са на разположение на Техническия секретариат на разузнаването на Великобритания?
12. На базата на кои знаци (маркери) е предполагаемият „руски произход“ на веществото, използвано в Солсбъри?
13. Има ли Великобритания контролни проби от агента за химическа война, която британските представители наричат ​​“Новичок“?
14. Има ли извадки от агент за борба с отравяния като „Newbie“ (в британската терминология) или аналозите му в Обединеното кралство?

Подобни новини

Оставете коментар