ТУРЦИТЕ в България! Направиха група във Фейсбук – ТУРЦИТЕ в БЪЛГАРИЯ – да построим ДЖАМИЯ във ВСЕКИ ГРАД! В затворената група е качена тази снимка – КАНЯ всички МЮСЮЛМАНИ в тази РАДИКАЛНА ИСЛЯМИСТКА ГРУПА – ВРЕМЕ е за БУНТ! Групата е създадена на 30 март и в нея членуват ….

Турците в България!
Направиха група във Фейсбук – Турците в България – да построим джамия във всеки град. В затворената група е качена тази снимка – Каня всички мюсюлмани в тази радикална ислямистка група Врема е за бунт!
Групата е създадена на 30 март 2018 г и в нея членуватедва 357 членове, вероятно с турско самосъзнание. За 2 дни публикациите в групага са 77. Какви са те, и за какво се отнасят не знаем, защото поканата ни за присъединяване към групата не е прието и няма да бъде прието.
Групата е изпратена до ГДБОБ, до прокуратурата, до президенството и до Министерски съвет. Дали ще има реакция Господ знае. По-скоро – Не.
Във Фейсбук обаче ври и кипи. Тази снимка се споделя и коментира и въпрос на часове е да стигне до някоя телевизия, която да взриви останали слути на властта и от там нататък няма накъде. Новината ще стигне до всички. И какво от това. Проблемът не е в тази група. Проблемът е много по-дълбок. Той е в икономическото завладяване на България от турските капитали – земеделска земя, цели селаизоставени от българите, купени стари социалистически предприятия, построени нови капиталистически заводи за какво ли не, ….
Ето ви линк към мюсюлманската радикална ислямистка група
https://www.facebook.com/groups/100820640769519/

Подобни новини

Оставете коментар