БАНДИТИ АМЕРИКАНСКИ!!! РУБЛАТА се СРИНА РЕКОРДНО, заради …. ПУТИН защо още ги бави, а не им пусна няколко РАКЕТИ, и на КАУБОИТЕ и на … във водите на океана!!! ПУТИН звънна на МЕРКЕЛ и я предупреди …, предаде Франс Прес!

Бандити американски. Рублата се срина рекордно, зарадиамерикански санкции срещу руски компании. Путин защо още ги бави, а не им пусна няколко ракети, и на каубоите и на лордовете травестити на Острова, във водите на океана. Ей така за да се сетят, кой има най-непобедимите оръжия на света.

Стойността на руската рубла пада стремително след въвеждането на новите санкции на САЩ срещу руски компании и предприамачи, предаде РИА Новости, като се позовава на данни на Московската борса.
Курсът на долара се покачи с 1,02 рубли до 59,18 рубли, а еврото – с 1,25 рубли до 72,63 рубли. Това е рекорден темп на появтиняване.
Путин обяви, че фирмите, които търпят загуби от американския бандитизъм ще бъдат подпомогнати от държавата. Отделно Русия ще въведе реципрочни мерки срещу бандитите, които преди 200 г унищожиха индианците, за да изградят държава убиец номер едно в света.

Русия води война освен на икономическия фронт и на военния.
Путин в телефонен разговор с германския канцлер Ангела Меркел предупредида не се допускат „спекулации и провокации“ по възможната употреба на химическо оръжие в контролирания от сирийската опозиция град Дума, предава Франс прес.
„Лидерите обмениха мнения по ситуацията в Сирия включително и обвиненията срещу Дамаск от редица западни държави за употребата на химическо оръжие. Руската страна заяви, че не е приемливо да има провокации и спекулации по въпроса“, пише в официално заявление на Кремъл.
Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще вземе решение по отношение на Сирия в следващите 24 до 48 часа. Това каза самият той, като заклейми отново предполагаемата химическа атака в град Дума, предава в същото време БНР.
Тръмп повтори и констатацията си, че руският президент Владимир Путин може да се окаже виновен за десетките жертви.
Според Кремъл Меркел е потвърдилаподкрепата си за проекта за газопровод „Северен поток-2“ през Балтийско море.

Подобни новини

Оставете коментар