ДОБРОТО винаги побеждава ЗЛОТО, което обаче е НЕПОБЕДИМО… СЪДЪТ в Добрич РЕШИ българинът ЖЕЛЯЗ АНДРЕЕВ искан в ЗАТВОРА от БАНДИТ №1 в света – АМЕРИКА …. ВИДЕО от съдебната зала

Доброто винаги побеждава Злото, което обаче е непобедимо. Съдът в Добрич реши българинът Желяз Андреев искан в затвора от Бандит №1 в света – Америка,та съдът реши да пусне на свобода Желяз Андреев.
Подробностите
Окръжният съд в Добрич реши да пусне 29-годишния Желяз Андреев с мярка “подписка”.
Той беше задържан от полицията по искане на прокуратурата в Маями. Арестът беше заради разследване във Флорида срещу 11 души, които са обвинени, че са нарушили ембаргото за търговия със Сирия. Желяз 7 години не е сменил своята адресна регистрация и все още се води по постоянен адрес в Добрич, въпреки че от 4 години живее в София.
Междувременно близките на Желяз Андреев са създали група за подкрепа на мъжа във Facebook. В четвъртък от 19 часа пред Съдебната палата в Добрич и тази в София ще се проведе протест в защита на Желяз. След днешното решение на съда приятелката на Желяз съобщи, че протест ще има, защототой не е срещу мярката, а срещу искането за екстрадиране.
„Радваме се. Очакваме да го прегърнем. Предстои ни истинската битка. Вярвам, че вярата ми няма да бъде сломена”, коментира още приятелката на Желяз Андреев.
Видео от съдебната зала
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/1875672432502950/?t=73

Подобни новини

Оставете коментар