ГУМАТА… ОБРАТ за ВИНАТА! Адвокатът на ЖЕНАТА УБИЕЦ в Часът на Милен Цветков: Предната ДЯСНА ГУМА на колата и е СПУКАНА и ДЖАНТАТА силно ДЕФОРИМАНА, а АВТОБУСЪТ само одраскан по средата! Клиентката ми твърди, че КОЛАТА и ИЗВЕДНЪЖ тръгнала на ляво, после на дясно, пак на … ШОФЬОРЪТ на АВТОБУСА завил наляво, нейната кола вдясно е ИЗЦЯЛО ДЕФОРМИРАНА, а автобусът нищо му няма, ЗНАЧИ…

Гумата. Адвокатът на жената убиец в Часът на Милен Цветков каза следното:Предната дясна гума на колата на моята клиентка е спукана и джантата силно изкривена, а автобусът само одраскан по средата. Първоначално нейният автомобил е започнал неконтролируемо движение на ляво, после на дясно, пак на ляво, пак на дясно и тя е направила опит да го овладее в правия път. Защо не е натиснала спирачка не мога да ви кажа. Обясни ми, че е станало много бързо, за секунди. Според нея е имало лек удар със страничната част на автобуса. Действително има само леко охлузване и останало малко боя от колата върху автобуса. Тя не може да каже, че е имало удар в предната лява гума на автобуса. Усетила е само суркане. Твърди, че ударът е бил лек. След допирането тя обясни, че автобусът е завил на ляво и след това на дясно в канавката. Тоест имало е и втори удар и тогава автобусът се е обърнал. Твърди, че ако не е била лявата маневра на автобуса е щяла даизбяга от сблъсъка. Но автомобилът по някакъв начин е бил закачен от автобуса. Разследването е на много начален етап. Различни експерти дават различни мнения. Това, което го каза прокурора за лявата гума на автобуса, че там го е ударила и затова се е обърнал го чувам за първи път. Няма го в делото. Възможно е удара да е там, възможно е при допира с гумата това да е повдигнало автобуса. Възможно е нещо друго да е станало. Разследването ще продължи доста време, от много експерти. Рано е за всякакви изводи относно вина. Може и шофьора на автобуса да е виновен за преобръщането.
Преди 2 години излиза от работа, след като е изпила чаша вино, спират я за проверка, уреда отчита 0,9 промила, което е под 1,2, съставят и акт. При това сегашния инцидент няма алкохол, няма наркотици. На този етап не знам какво ще пледирам. Делото е на 2 дена, много неща не са ясни. Ясно е само, че като е предприела изпреварване автомобилът и е започнал да не се подчинява. Друго не е ясно. Възможно да е виновна тя, възможно да е виновен и шофьорът на автобуса. Може да има техническа неизправност, както на автомобила, така и автобуса. Направи ми впечатление, ченейната дясна гума е спукана и джантата е силно деформирана. По самия автобус няма никакви поражения, а нейната дясна страна е изцяло деформирана. И на това няма отговор. Това показва, че не е елементарното обяснение, тя се е докоснала до автобуса и той се преобърнал. Нещо друго е станало. Какво, ще кажат експертите. Тя се обвинява за смъртта на хората. Оказала е първа помощ на пострадалите. Тя се е обадила на 112 за катастрофата. Интелигентна жена. Баща и е авиатор, обучава летци, а майка и е доктор. Работила е на Пампорово и се връщала в Плевен след края на туристическия зимен сезон.
Всичко във видеото
https://play.nova.bg/programi/chasut-na-milen-tsvetkov/938501?autostart=true

Подобни новини

Оставете коментар