СПРИ се! БАНДИТА към президента РАДЕВ на заседание на МС: Спри се! ПЛАКАХ сутринта като я гледах тази жена с детето! Какъв е този държавен служител да я върти, да се УВОЛНИ и всички там да се ИЗЧИСТЯТ До следващата сряда ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ да си платят ГЛОБИТЕ към …, защото иначе… СИНЪТ на ШОФЬОРА на БКП от трибуната на Народното събрание: Номинираме го за ЕВРОПЕЙСКИ МЕНАЖЕР на годината… КАПИТАЛИСТКАТА НИНОВА: Внасяме ЗАКОН за отнемане на всички ПРИВИЛЕГИИ на …

Спри се!
Бандита към президента Радев на заседание на министерски съвет преди минути: Спри се! На президента Радевпо всяка тема може да му се отговори, но не искам да влизам в неговите войни. Каракачанов може да говори много за обществените поръчки през служебното правителство, когато щяха да изхарчат 4-5 милиарда и тогава нямаше да можем да вдигнем пенсиите Валери. Нямаше да има Коледни, Великденски, нямаше да има 100 милиона за…, 10 млн за…, 15 млн за… Смятам до тук да спра. Надявам се и президента Радев да се спре. Заповядвам на всеки един министър да поиска среща с президента за да се осветли всеки един ресор.
Плаках сутринта като я гледах тази жена с детето по телевизия! Какъв е този държавен служител да я върти. Да се уволни и всички там да се изчистят. До следващата сряда всички държавни служители да си платят глобите къмКАТ, защото иначе… Искам справка от всяко министерство до последния държавен служител. Кажете и на областните управители да направят такива справки за всеки един на държавна заплата, дали си е платил глобите. След като има 3-4 акта и не ги е платил, значи не е добър държавен служител.

В Народното събрание бе отрит новият сезон на парламента с декларации от партиите. Синът на шофьора на БКП от трибуната на Народното събрание, след като хвали, хвали колко много е направила партия ГРОБ за българския народ обяви новината, че номинират Бандита за европейски лидер на годината. Церемонията ще се проведе в Сараево на 5 май.
След БКП шофьора излезе капиталистката Нинова и напомни на гробарите, че според Европейския съюз България се топи всяка година с по 400 000 души, най-корумпирана е в ЕС, най-бедна и на-болна държава, най-….
Капиталистката Нинова каза още:
Направихме си труда да намерим най-тъмните сфери в българския живот. Това са производството и търговия с лекарства, всички използваме лекарства. Производството и търговията с пшеница, всички ядем хляб. Производството, пренос и доставка на енергия, всички я ползваме. Следващите дни ще внесем закон в Народното събрание за отнемане привилегиите нанародните представители. Единствено депутатите вдигат заплатите си автоматично с повишаване на средната работна заплата в страната. Само депутатите имат толкова много ваканция и толкова много отпуски, толкова много превилегии. Предлагаме да се отнемат всички, както е в Германия и останалите европейски държави.

Подобни новини

Оставете коментар