МАЛОУМНИК! БАНДИТА сравни СОЦИАЛИЗМА с днешния ден по НАЙ-МАЛОУМНАТА ЛОГИКА: В казармата имаше надпис: СЛУЖБАТА е ТЕЖКА, но за сметка на това ПРОДЪЛЖИТЕЛНА, сега можем да сложим надпис: ХРАНИТЕ са ОТРОВНИ, но за сметка на това …. Вместо да каже ИСТИНАТА: НЕВЪЗМОЖНО е ХРАНИТЕ да са еднакви в ЕС, защото освен да се променят 3 директиви, това трябва да стане с гласовете на абсолютно всички…

Малоумник!
Бандита сравни Социализма с днешния ден по най-малоумната логика:В казармата имаше надпис:
Службата е тежка, но за сметка на това продължителна, сега можем да сложим надпис:
Храните са вредни, но за сметка на това по-скъпи. Иначе Бандита призна, че много е помогнал на големите вериги да стъпят на Свободния български пазар.
Вместо да каже Истината:
Невъзможно е Храните да са еднакви в ЕС, защото освен да се променят 3 директиви, това трябва да стане с гласовете на абсолютно всичкивсички 28 членки на Европейският съюз. А това е невъзможно, тъй като големите вериги имат огромно лоби в Европейската комисия. Дори една членка да каже не, няма как Храните да станат еднакви. Става дума за 110 милионен пазар в Централна и Източна Европа и огромни пари. 3 дни лаят кучетата, слуги като Бандита ще се правят на интересни и всичко ще бъде забравено и ще продължи по същия начин – отровни храни за хората трето качество като българите.

Подобни новини