МУТРА в МУЗЕЯ! БАНДИТА изваян във ВОСЪЧНА ФИГУРА в цял ръст в ретро музея във … БАЙ ХУ е вторият българин удостоен с тази чест след… С ръка в ДЖОБА е, но не си приличат, защото МУТРЕНСКОТО … Собственикът на музея ЦВЕТАН АТАНАСОВ: Мъжкар, МАЧО….. ВИДЕО

Бандита изваян във восъчна фигура в цял ръст в ретро музея въвВарна. Бай Ху е вторият българин удостоен с тази чест след Тодор Живков. С ръка в джоба е, но не си приличат, защото мутренското не се вижда, а то крещи от живата фигура на Бандита.
Подробностите от сайта на БТВ и Видеото:

Бойко Борисов стои рамо до рамо със световни лидери в музей. Восъчна фигура на премиера се появи в ретромузея във Варна.
„Отдавна спрях да избирам кого да правим. Хората много питаха за г-н Борисов”, призна собственикът на музея Цветан Атанасов.
Така се появява фигурата на премиера. Изработването ѝ отнема около 6 месеца, за да бъде изпипана до последния детайл.
Фигурата на Борисов е поставена в музея до тези на световните лидери Доналд Тръмп и Владимир Путин, като е изработена с ръката в джоба – една обичайна негова позиция.
„Днес една жена ми каза, чене го харесва като политик, но го харесва като мъж. Така че той има тази харизма – мъжкар, мачо, каза още собственикът на музея. Фигурата на премиера обаче е от периода му на главен секретар на МВР, когато беше доста по-втален.
„Това тяло може да влезе в неговата генералска униформа. Ако ни я даде, можем да го преоблечем и да бъде с тази униформа”, отбеляза още Цветан Атанасов.
Видео

Снимка: btvnovinite.bg

Подобни новини